Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki szeretném próbálni a bio...

Ki szeretném próbálni a bio füvet?

Figyelt kérdés
Soha nem ittam még egy cigit se szívtam el meg semmi és egyszer az életbe ki szeretném ezt próbálni! Milyen érzés lesz? Kell tőle tartanom hogy valami komolyabb bajom lesz 2 slukktól vagy egytől?

2014. márc. 5. 15:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
31%
Hát a hatása elég személyfüggő de amit biztosan várhatsz hogy szakadni fogsz a röhögéstől:-D előfordulhat nagy valószínűséggel halucináció, képzelődés ha sokat szívsz rosszullét de ha mértékkel szívsz ezt elkerülheted:-) egyébként bajod nem lessz tőle semmi:-D
2014. márc. 5. 20:30
 2/11 anonim válasza:
100%
Ne bio füvet, hanem rendeset! A bionak semmi köze nincs a marihuánához, az egy laborba előálított kémiai vegyületekből előálított egészségre káros, füstölőnek és fürdősónak árult vacak, ami igen szélsőséges esetben halált is okozhat, mert a vérnyomásodat az egekbe repíti... A sima meg csak kinő a földből és kész is van... Nem lesz tőle semmi bajod, a sámánok is ettől tudtak 'varázsolni' :)
2014. márc. 6. 02:05
 3/11 anonim ***** válasza:
a másodikkal egyet kell értenem...
2014. márc. 6. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, kérdező, én szívtam már füvet életemben kb 3-4 alkalommal, az is régebben volt, és rendes, tiszta, eredeti marihuána volt, nem ilyen laborokban mesterségesen összetákolt szar. És nem lett bajom.

A biofű nagyon káros, mindenféle vegyi anyag van benne, roncsolja a szervezetedet, agyadat, tüdődet.

Nem mondom, hogy a rendes maris egészséges, meg hogy szívjad, de az lehalább természetes, és gyógynövényként is használják egyes helyeken.

ha mindenképp ki akarod próbálni, akkor a rendes, természetes marihuánát próbáld ki.

de ezt se javaslom, mert ha rászoksz (lelki függőséget elég könnyen okozhat), akkor hosszabb távon károsítja a rövid távú memóriádat, és egyes agysejtjeidet. Van olyan ismerősöm aki pár éve napi rendszerességgel szív, és annyi esze van mint egy darab betonnak.

Én azt mondom, ha nem viszed túlzásba és 2-3 havonta eltolsz egy spanglit a haverokkal (amiben nem bioszar van) az oké, de nem szabad túlzásba vinni ezt se.

2014. márc. 6. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
2014. márc. 6. 14:32
 6/11 anonim válasza:
Elso vagyok. Nyilvan jobb a maris de gondolom nem veletlenul herbalt szivna:-D. Valoszinuleg drogteszten nem a legkellemes
2014. márc. 6. 20:47
 7/11 anonim válasza:
Elso vagyok. Nyilvan jobb a maris de gondolom nem veletlenul herbalt szivna:-D. Valoszinuleg fel hogy elbuk a drogteszten:-)
2014. márc. 6. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
2 hétig nem szívsz és iszol egy detox mixet,és cső,átmész a drogteszten. Innentől nem éri meg patkánymérget locsolni a tüdődbe.A Bio maradandó károkat okozhat,meg is ölhet. A rendes sokkal jobb.
2014. márc. 6. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
mert olyan gyakran küldik drogtesztre a hülyegyerekeket.
2014. márc. 7. 06:42
 10/11 anonim válasza:
Ha eszre veszik rajta nyilvan elkuldik....
2014. márc. 7. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!