Milyen arányban kell keverni a füvesciginél a dohányt és a füvet?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 16:10
1/7 anonim válasza:
Attól függ mennyire akarod combosra, nem egyértelmű?
2/7 Annyuszi válasza:
100 százalék fű,hogy gyorsan légy tetű :))
4/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hányan vagytok rá. 1 szál cigihez (gold touch)-hoz 0.3g-t elég, persze nem mindegy a minőség.
6/7 anonim válasza:
tegnap 23:36
Bongból szívva nem is kell. Viszont lássuk be hogy idehaza nem sokan tehetik meg azt, hogy tekerjenek egy pure cigit. Kivéve ha az adott személy termesztő, vagy van rá lovetta.
7/7 anonim válasza:
tetszőleges arányban, társaságban 1gramm/1szál cigi is alig üt meg, egyedül 1grammból csináltam már 10cigit is olyankor sokkal intenzívebben érzem.. de sütiben sokkal jobb... mióta leszoktam a cigiről csak sütit eszem... de mondjuk én csak Hollandiában füvezek már csak évente 1szer... illetve Kairóba is szívesen kimennék, mert ott is elég jó kultúrája van, fiatalkoromban voltam ott, de most para...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!