Dohányzásról való leszokásnak lehet depresszió a következménye?
Figyelt kérdés
16 napja nem gyújtottam rá, igazából már kezdem megszokni hogy nincs cigi, bár nagy cigis voltam, de mostanában eléggé szar hangulatom van, igazából semmi nem érdekel és semminek nem tudok örülni!!! Ebben a pervebn jöttem rá hogy lehet depressziós leszek?2009. dec. 11. 22:04
1/5 anonim válasza:
Azert a depresszio annal kicsit tobb, mint hogy nem erdekel semmi, es semminek nem tudsz orulni.Nekem tenyleg voltak ilyen jellegu, eleg sulyos problemaim, es en is eros dohanyos voltam.Aztan egy szep nap letettem, pedig sose hittem volna, hogy kepes lennek ra.Es kepzeld, meg jot is tett a depressziomra, mert legalabb lattam, hogy valamit en is kepes vagyok megtenni, ami nem sikerul mindenkinek:-)ergo nem vagyok olyan gyenge, mint hittem.Ez kb egy eve volt,azota neha ra szoktam gyujtani, pl.ha tarsasagban vagyok, vagy ilyesmi, kb heti 2-3 cigi.Ez nem baj szerintem, mert en nagyon szeretek dohanyozni, es nem akarok teljesen leszokni.Az a lenyeg, hogy ne legyel olyan, mint egy kemeny.
2/5 A kérdező kommentje:
Gratula. Én is agy akarom később 2-3 hetente 1-2 szál, de nem minden nap, csak most egy ideig még nem akarok egyáltalán. Akkor nem vagyok depressziós?:)
2009. dec. 12. 06:20
3/5 anonim válasza:
Legalább valaki pozitív:)
A depresszió akkor fog kialakulni, ha kiszámolod mennyi pénzt költöttél el eddig cigire:)
- 5 éve aktív dohányzok - én tuti nem számolom ki:d
4/5 anonim válasza:
Nem leszel depis, orulni fox, hogy nem cigizel.Meg sokkal jobban fogod erezni magad.
5/5 anonim válasza:
igen is depressziós lehet.aki meg nem dohányzik és baromira sz*rt se tud az egészről az inkább ne is irkáljon a dohányzás topicba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!