Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Spice okozta pánikbetegség?

Spice okozta pánikbetegség?

Figyelt kérdés
Sajnos hülye fejjel én is kipróbáltam ezt a retket. 4X szívtam, 3-ig semmi gond volt, mintha normális cigit szívtam, viszont a 4. tönkrevágott, szivem nagyon gyorsan vert,mellkasi fájdalom, izzadtam, szájkiszáradás. Ez már 4 hónapja volt, viszont Pánikbeteg lettem, ugyanúgy szárad a szám tenyérizzadás, fulladok. Ez elmúlhat vagy szakembert keressek?
2014. febr. 26. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak egy hétig voltam kicsit rosszul, aztán 1 hónapig néha előjött a dolog de utána el is múlt. 4 hónap szerintem már sok idő, érdemes szakemberhez fordulni.
2014. febr. 26. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben akkor felkeresek egy pszichiátert. Köszönöm a választ!
2014. febr. 26. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

én mondjuk normális füvet szívtam és rendszeresen, nekem az hozta elő a pánikbetegségemet, ez 13 éve volt, azóta is szenvedek tőle, orvos csak nyugtatót kedélyjavítót tud írni rá, amik függőséget is okozhatnak és abból is rohadt nehéz volt kimászni, tanulj meditációs gyakorlatokat, mikor rohamod van, azzal segíthetsz magadnak megnyugodni, helyes odafigyelt légzéssel és tiszta gondolatokkal.

+ ne szívjál ilyen szarokat, ha be akarsz állni ne sajnált azt a fránya 2000ret normális zöldre...

2014. márc. 2. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!