Pánikbetegségem története?
Figyelt kérdés
Több mint egy hete jött rám az első "roham". Előtte már voltak jelek, éjszaka nehezen nyeltem, éreztem hogy nincs minden rendben belül....Aztán egy hete este eljött az igazi roham, nehézlégzés, nyelési nehézségek, már majdnem ájulás, és 118-as pulzus....Az ügyeleten megmondták hogy semmilyen külső problémám nincs, a lelki gondok vezettek ide...
Azóta még vagy kétszer voltak ilyen rohamok, de ezek már csak pár másodpercesek mert tudom hogy csak az agyam játszik velem, így könnyen tudom kezelni és egy kalandnak fogom fel...
Viszont a közérzetem még mindig elég rossz, nem szeretek elmenni hosszabb időre itthonról...kérdésem hogy akinek volt már ilyesmi problémája mikor lett minden rendben? Mikor múlt el az egész és nem erre gondolt állandóan?:)
2014. febr. 24. 16:33
2/2 A kérdező kommentje:
Nem fogok még pszichiáterhez fordulni, elöször megprobálom magam legyőzni :))
2014. febr. 24. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!