Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi. Miért? (többi lent)

Cigi. Miért? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ma láttam egy 13 év körüli lányt cigizni.Miért jó ez?undorító,amikor egy lány,vagy akár egy fiú szájában van...ráadásul az ujja is leég.Mire jó ez?csak vagánykodnak?és ebbe mi a menő?Az,h 20 évesen olyan ráncosak lesznek mint egy 70 éves?Vagy h majd 40 évesen ráköltik az összes pénzüket az arckrémekre,ami be sem válik,mert rajtuk már semmi sem segít?vagy hogy korán meghalnak?nem hiszem...akkor mi?miért jó?minek?a szülők miért engedik meg egy 13 vagy akár 17 évesnek hogy cigizzen?ennyire nincs felelősség érzete a szülőnek vagy akár a gyereknek?Vagy a szülők nem is tudják?

Miért vagány,mi a jó abba,hogy 13évesen szívod a füstöt?

13/l

2014. febr. 19. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a szülök nem tudák általában. A tinik kb 90%-a dohányzik a középiskolai évek alatt. nagyrészük le is szokik a huszas éveikben. De azért 13 évesen még kevesen cigiznek, inkább 15-16 fölött gyakori. 20 évesen pedig sneki nem elsz még ráncos töle. Az tény hogy acigi öregiti a bört de nem pár év után és nem 20 évesen (kozemtikus vagyok). természetesen nem egészséges és ezt mindneki tudja is, de a tinik lázadnak ez az egyik ormája és még mindig a legenyhébb formája mint tudjuk. Az lakohol sokkal több veszélyt rejt mert a ciginek nincs tudatmódositó hatása. Ja és az ujja senkinek nem ég le de büdösnek büdös lesz:)))) Nem baj hogy te ezt undoritónak tartod, hidd el ez a jobb, legalább nem kell majd szenvedned a leszokással. De 13 évesen még sokan igy gondolják aztán pár év után mágis kiprobálják vagy rászoknak. Te legyél okos és nálad nelegyen igy de azt tudd hogy azért nem igy vannak a dolgok mint amit irtál.
2014. febr. 19. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

Látszik hogy egy 13 éves lányka vagy, aki semmit nem tud még a világról, oda sem kellett volna írnod, hogy annyi vagy. Gondolom sohasem volt még olyan problémád ami miatt rágyújtottál volna, sőt nem is próbáltad még ki valószínűleg, de akkor hogy mondhatod azt hogy undorító? Az meg hogy olyasmiket írsz, hogy leég az ujjuk teljességgel nonszensz. Nagyapám 50 éve keményen elnyom napi egy doboz cigit minimum, de az öregkori ráncokon kívül semmi nem látszik rajta, SŐT! még az ujja és az arcszőrzete sincs megsárgulva, ezt is szokták hajtogatni.

Majd egy pár év múlva rájössz sok mindenre. :)

2014. febr. 19. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne aggódj, teljesen jól gondolod. A Te gondolkodásod a helyes, valóban nem kellene 13 éves gyerekeknek dohányozni. A szülők előtt sokszor titokban tartják.

ÉS tényleg azért csinálják, mert az olyan felnőttes, attól erősebbnek látszanak. Azért mondom, mert én is ilyen hülyeidióta kis csitri voltam, mentünk a többi kis tökössel és csajjal, és dugdostuk a cigit, voltak nagy lebukások, voltak nagy beégések, veszekvések.

A csordaszellemet erősítette bennünk.

Én sosem dohányoztam komolyan, 16 éves koromig elszívtam havonta, társaságban pár szálat.

Kis hülye voltam, én is azért csináltam, mert azt hittem, cool leszek tőle.

Abból a bandából, akivel végigcigiztük ezeket az időket, már senkivel nem tartom a kapcsolltaot, én továbbtanultam, ahol már se cigi, se pia nem volt menő.

Azok, akik nem tudtak kikeveredni ebből a kamaszkori cigizős vagánykodós korszakból, még ma is valamelyik kocsmában züllenek. Nem lettek boldog emberek.

Éles ellentétben velem, aki révbeért minden téren. :)

A lényeg, hogy ne hagyd magad, megéri!

2014. márc. 4. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!