E-cigi (többi lent)?!
Hello!
Egy barátom vett egy elektromos cigarettát..és nagyon megtetszett nekem is..a kérdésem annyi lenne, hogy ő valami patronról meg üvegszálról beszélt nekem...hogy csak azokat kell cserélni..de pontosan valaki elmagyarázná? ha pl veszek egy nagyon alap elektromos cigit 5500 ft-ért...akkor abban mit kell c serélni? honnan jön az íz? vagy áááá.gondolom az úgy nevezett patronból jön az íz..de akkor azt a patront kell cserélni gondolom....de hány hetente kell azt cserélni? meg most mondta hogy elromlott neki az üvegszál, és azt kell cserélni...ez mindennapos probléma?
szóval..a kérdésem az, hogy mit kell vele csinálni ami kötelező kb havonta, pl az íz feltöltése vagy ilyenekre gondolok.ami egyszer csak kifogy és újra kell tölteni vagy újat kell venni....bocsánat ha kicsit érthetetlen vagyok, csak én se tudom pontosan miről beszélek :D

Mondjuk kb. így néz ki egy alapcucc:
Ebből az integrált patron szétszedhető, felújítható, így néz ki szétszedve:
A bal oldali rész a (porlasztó) fűtőszál. Ha kiég, azt kell cserélni (vagy újratekercselni, de az elején ezt még hagyd ki). 2-3 hetet bírnak, de ha gyakran tisztítod, akkor egy jól kifogott példány akár több hónapot is.
Folyadékot minden nap, vagy akár naponta többször is kell bele tölteni, az gőzölög el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!