Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha egy idegen cigit kér...

Ha egy idegen cigit kér tőletek ti adtok neki?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
én nem adtam soha
2014. febr. 15. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Bár csak kérne... általában kirabolni akarnak az ilyenek. Én nem adok nekik, szerencsére eddig suli elött kértek tőlem... ott láttam, hogy diákok és nem tolvajok.
2014. febr. 15. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában attól függ mennyi van nálam, de a "tezsvírem há aggyá má egy szál cigit" stílusúaknak soha nem adok.
2014. febr. 15. 19:28
 4/6 x) ***** válasza:
100%
Én is stílus alapján ítélem meg. Szóval ha odajön egy kulturált ember és óvatosan megkérdezi, hogy kérhet-e egy szálat akkor általában adok neki. Egyébként érdekes módon felénk a hajléktalanok is nagyon udvariasan szoktak cigit kérni. Én inkább olyannak adok, akin látom, hogy nincs rá pénze, mint olyannak aki csak lusta bemenni a trafikba vagy azon az 1 szál cigin is spórolni akar amit tőlem tarhál.
2014. febr. 16. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer adtam....két szálat is...egy csaj jottoda hozzam amikor cigiztem kisirt szemekkel hogy kerhetne e egy cigit mondtam neki hogy persze...megkerdeztem tole hogy mi a baj es elmondta hogy szakitott a parjaval nagyon csunyan elottem is elsirta magat. Volt meg idom mert vartam egy ismerosomet es adtam neki megegyet szegeny nagyon kivolt borulva. Egyebkent nem szoktam en sem aznilyen tezsvirem stilusuaknak meg plane nem!!!
2014. febr. 16. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Eddig 1 embernek, és 1 "csapatnak" adtam cigit: Egy hajléktalan bácsi kért egy szálat, én meg oda adtam az összes selejtesre sikerült töltött cigimet.

A csapat meg gondolhatjátok, etnikum volt. "Ha nem adsz, szétütöm a fejed" nézéssel odajöttek 4-en, persze hogy adtam.

2014. febr. 19. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!