Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 10év dohányzás után le lehet...

Titán1234 kérdése:

10év dohányzás után le lehet tenni úgy a cigit hogy sose kívánja meg az ember?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 19:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem.Más dolog nem kívánni és más megállni,hogy nem szívod.
2014. febr. 11. 12:29
 12/21 anonim válasza:
100%
Már 30 éve letettem ,segítség nélkül ,pedig nagy dohányos voltam! Akaraterő kell hozzá! Viszont még most is előfordul ,hogy megkívánom!
2014. febr. 12. 15:32
 13/21 anonim válasza:
89%
Én 9 évig szívtam,napi 2 dobozzal és egyik napról a másikra leraktam és azóta sem kívánom,pedig sokáig kínálgatták meg incselkedtek velem direkt.Csak egy erős akarat kell hozzá és menni fog,de ha az nincs,vehetsz te bármilyen segítséget igénybe,akkor sem fog menni.
2014. febr. 12. 16:09
 14/21 A kérdező kommentje:

a szép 30 éve és nehéz megállni?

-igen ilyenek az emberek neked ne hogy sikerüljön már...

2014. febr. 12. 19:10
 15/21 Tibisugi ***** válasza:

23 év után Októberben leraktam.

A cigi nem hiányzik egyáltalán....

A felszedett 12 kiló sem hiányzott! :D

2014. febr. 13. 05:07
 16/21 anonim válasza:
100%

Szia!

Én 15 éves koromba kezdtem el cigarettázni, nagylányoskodtam.

Aztán a napi 2 doboz is elment...

29 éves koromba mélyvénás trombózist kaptam, pedig már a babát terveztük a párommal.

A kórházban közölték,ha túlélem az éjszakát, megmaradok!

Ja és amúgy döntsem el én mi a fontosabb a cigaretta vagy az életem.

Míg egy hétig bent voltam, nem kelhettem fel az ágyból, és talán ez is segített abban hogy nem hiányzott már másnap a cigi...ami pedig karnyújtásnyira volt a táskámban.

Amikor hazamentünk egy utolsót elszívtam az autóban, de a 3. slukknál ki is dobtam.

Iszonyat rossz íze volt, és meg is szédültem keményen.

Na a lényeg azóta sem kívánom, és van egy gyönyörű kisfiúnk!

Sok sikert neked is! Hidd el anélkül sokkal jobb! :)

2014. febr. 13. 13:40
 17/21 A kérdező kommentje:
gratulálok neked is én ritkán dohányzom de én is csak nagy fiuskodni akarok...
2014. febr. 13. 14:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyum gimnáziumban szokott rá 16 évesen,20 éven keresztül cigarettázott rendesen (napi 2 és fél doboz), aztán egy este iszonyatosan rosszul lett tőle, nagyon megijedt. Hideg víz alá állt meg ilyenek, annyira rosszul lett tőle...aztán soha többet nem mert rágyújtani. És ennek már 12 éve. Ma meg már nagyon irritálja a füstje, szaga, egyszerűen undorodik tőle.
2014. febr. 13. 16:02
 19/21 Juliusz48 ***** válasza:
100%
Én segítség nélkül szoktam le 27 éve. 6 hónap után már nem kívántam, de visszaszokni annyi. hogy újra rágyújtasz. Kell hozzá elhatározás és akaraterő is. Vagy józan belátás, hogy mekkora összeget dobsz ki évente. Napi egy doboz a mai árakon 300-400 ezer forint. Ez már elgondolkodtató.
2014. febr. 13. 19:55
 20/21 anonim válasza:

Anyukám több mint 30 év után tette le, nem úgy hogy minden nap kevesebbet és kevesebbet cigizett, hanem egyik napról a másikra. Azt mondta, hogy az első fél év pokol volt, ahányszor megérezte a cigaretta füstjét megkívánta. Most már oda jutott, hogy zavarja a füst.

Le lehet tenni, de nehéz. Kitartást kívánok hozzá

2014. febr. 21. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!