Nikotinfüggőség de ennyire?
en nem fuggtem ennyire, de 2 evig minden nap dohanyoztam, maximum egy-ket nap kihagyassal.
eloszor masfel ev utan probaltam meg letenni a cigit, eleg jo arannyal. csak akkor gyujtottam ra, ha ittam. utana sajnos a nyarat egy nagyon dohanyzo tarsasagban toltottem, igy visszaszoktam, szeptemberben viszont uj varosba koltoztem, es olyan emberekkel ismerkedtem ossze, akik nem dohanyoznak. igy november ota mar akkor sem v=cigizem, ha iszom.
es semmi de semmi elvonasi tunetem nem volt, es szerintem azert, mert a sajat akaratombol akartam leszokni, tudtam, hogy jobb nekem, es szerintem a fuggoseg csak kicsit "bemeseles" es kifogas, hogy miert nem tud az ember leszokni. holott csak nem akar. aki le akar, az le is fog szoval kerulni a dohanyos tarsasagot, ha olyan barattal talakoztok, megkerni, hogy ne gyujtson ra a parod kozeleben, de elso sorban tenyleg azt kell elerned, hogy o a sajat akaratabol akarja megtenni ezt a lepest.
sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!