Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért szédülök egy bizony...

Miért szédülök egy bizony fajta cigitől de egy másikfajtától meg nem?

Figyelt kérdés
Tereat szívok, amikor legelöször vettem tereat akkor is áfonyas tereat szívtam, aztán egy jó ideig csak erős mentolosat szívtam. Vettem újra áfonyásat és elszivtam belőle egyet és úgy elkezdtem szédülni, hogy azt hittem rosszul leszek mindjárt. nagyon furcsa, mert az erős mentolos és a dohány ízü, meg a sima cigi se kottyan meg, de ettől a gyümölcsöstől meg nagyon durva szédülés kapott el. Amikor elöször szivtam gyümölcsöset akkor nem szédültem még tőle. Mi lehet ez?

jan. 8. 07:59
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Ne szívd egyiket sem! Drága és nélküle is életben maradsz.
jan. 8. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Te nem azt hitted, hogy mindjárt rosszul leszel, hanem rosszul is voltàl. Vagy mi a rosszullét szerinted?

Abba kellene hagynod mindenfajta cigizést, amîg tudod, mert egyre több kárt okoz, és egyre nehezebb lesz letenni.

jan. 8. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
A terea nem cigi, csak hevített dohány.
jan. 8. 09:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért mérgezed magadat szándékosan? 🙄
jan. 8. 09:39
 5/7 A kérdező kommentje:
3: tudom csak igy irtam gyorsba
jan. 8. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobb ha egyiket se szívod
jan. 8. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
SZívj többet és erősebbet akkor hamarabb megszokja a szervezeted.
jan. 14. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!