Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Párom 30 éve dohányzik,hogy...

Párom 30 éve dohányzik,hogy vegyem le a leszokásra?

Figyelt kérdés
Jó pár szállal elszív egy nap,egyszer sikerült neki letenni egy hónapra,de ennyi.Fizikai munkát egyre nehezebben bírja,nagyon csúnyán is köhög.Hogyan szoktassam le róla?

tegnap 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem akar leszokni, nincs esélyed.

Ismerek olyan nőt, akinek a férje tüdőrákban halt meg, ő mégis szívja.

Olyant is ismerek, akinek a fél tüdejét már kivették, de a maradékkal még cigizik, pedig több infarktusa is volt.

Én is dohányoztam, de soha nem tekintettem véglegesnek, legalább terveztem a leszokást. Aki nem is akar ezzel foglalkozni, azzal nem tudsz mit kezdeni.

Sajnálom, csak magadat emészted ezzel :(

tegnap 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
COPD re kellene megvizsgáltatni a tüdőgondozóban. Ha ott kimutatják, hogy légzési rokkant, talán elgondolkodik. Beutaló kell a háziorvosától.
tegnap 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Apám iszonyatosan sok cigit szív,de tényleg rengeteget egyiket a másik után. Hiába van már roncson nem érdekli a cigi az kell neki bárki bármit mondd. Ha ő nem akarja tehetsz bármit nem fog sikerülni ugyanis kitartás is kell hozzá ami nem lesz kivéve ha van motivációja. Azt meg ugye magának kell találnia
tegnap 08:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!