Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szokott már le valaki biorezon...

Szokott már le valaki biorezonanciás kezeléssel a dohányzásról?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam, nekem nem segített és ráadásul jó sok pénzembe került..:)

Később eldöntöttem, hogy kész, vége, leszokom és sikerült mindenféle biorezonancia, tapasz és rágó nélkül. Szerintem, ne kapaszkodj ilyen szalmaszálakba, inkább határozd el magad és meglesz az eredménye.

2014. jan. 30. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen!!! 3 eve nem dohanyzom! Azt ne felejtsd a biorezonancia csak arra jo hogy nem lesz hianyerzeted, a megszokast neked kell orvosolni!! 1,5 dobozzal szivtam naponta 20evig.. Es letudtam szokni.. soha tobbet cigi!! Durva volt, kezeles utan marhasok folyadekot kellett innom, es rendes barnas fekete volt a vizeletem.durva volt!!! Elvonasi tuneteim egyaltalan nem voltak.
2014. máj. 7. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam, kb 4-5 órahosszáig hatott... aztán rágyujtottam.. 7ezer ftom bánta, semmi értelme, humbuk az egész.. placeboo... azt mondták nem lesz nikotin hiányom.. és volt...
2014. máj. 21. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!