Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Jó ez a kezelés? Biorezonanciá...

Jó ez a kezelés? Biorezonanciás kezeléssel szoktatnak le a dohányzásról és a szénhidrátokról. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Milyen mellékhatásai vannak?Ismeri egyáltalán ezt vki?Minden tapasztalat érdekel.Köszönöm!
2009. aug. 19. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzásról leszoktat, a szénhidrátról még nem hallottam. Én el szeretnék menni egy kezelésre,mert nem nagyon tudom magam rávenni,hogy letegyem a cigit. Ha lesz egy kis idő, meg plusz pénzem lehet elmegyek. Több ismerősöm is van, akinek sikerült vele leszokni. Elvileg(és a gyakorlat is azt mutatja) annál hatásos, minél érősebb függő valaki. Egyik ismerősöm napi pár szálat szívott, és nem sikerült a kezelés. Egy másik ismerősöm viszont, aki napi 2-3 dobozzal szívott, az amikor kijött a kezelésről, már nem kívánta a cigit. Ennek már 2 éve, és azóta sem szívja. A titka elvileg az is,hogy a kezelés után rengeteget kell inni,hogy a sejtekről, receptorokról eltávolított nikotin kiürüljön a szervezetből. Tehát minimum 2-2,5 liter ásványvíz ajánlott. Természetesen ehhez a módszerhez is kell elhatározás, mint minden más módszerhez, mivel a lelki függőség még mindig ott van. De bízom benne, hogy egyszer eljutok odáig hogy megcsináljam és sikerül is.
2009. aug. 19. 20:48
 2/11 anonim válasza:
100%
Szia! Anyukám 3szor is volt ilyenen 5éven belül, mind a hármat más helyeken csináltatta, nem volt ugyanolyan a hatás. Az első után 3évig nem gyújtott rá, a második után is kb. 2évig nem, a harmadikon most volt de azt meg kellett ismételni,mert közvetlenül előtte elszívott csikket kellett volna bevinnie(a kezelés előtt mondták),de a telefonban azt mondták hogy 3órával előtte szívja el az utolsót. Ezért nem úgy hatott, rosszul érezte magát az utána lévő napokban. Az előző kezeléseknél ilyen nem volt.Azóta nem gyújtott rá. Sok vizet kell inni az biztos, hogy ürüljenek a méreganyagok. Meg gyógytea ajánlott mellé. Amúgy összességében hatásos. Nincsenek kínzó elvonási tünetek. Ennyit tudok írni róla, remélem segítettem. Kata
2009. aug. 19. 20:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm és szurkolok!Nálunk van szénhidrátról való leszoktatás is, engem ez izgatna jobban, remélem, az is működik!
2009. aug. 19. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Semmilyen mellékhatása nincs ennek a kezelésnek. De ne vondd össze a dohányzást a szénhidráttal, mer semmi közük egymáshoz. Utóbbiról semmilyen módon nem tud senki leszoktatni, legfeljebb te magadat. De ha ezt megteszed, rosszat teszel, mert a szénhidrátokra nagy szüksége van a szervezetnek. A szóbanforgó biorezonanciás kezelés sok embernél hatásos, de lelki akarat is kell hozzá.
2009. aug. 19. 20:54
 5/11 anonim válasza:
58%
Szerintem próbáld ki, nem hülyeség, van alapja. És ráadásul annyira nem drága. Egy próbát megér. :D Sok sikert hozzá neked:Kata
2009. aug. 19. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Marhaság.

Semmi tudományos alapja nincsen az egésznek.

Ha valami miatt működik az talán az , hogy hinni akar benne az ember.

Szóval a jó öreg placebo hatás:)

2009. aug. 20. 01:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Annak, aki biztatott, köszönöm, kipróbálom. Ugyanis nem mindig a nagy, tudományos dolgok működnek jól:)
2009. aug. 20. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért még ezt olvasd el mielőtt bármennyi pénzt szánsz rá.

[link]

2009. aug. 20. 16:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Érdekes volt, köszönöm!
2009. aug. 20. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyszer ezért nem használ, másszor meg azért. Kifogások. Ennyi évig nem gyújtott rá, meg annyi, de aztán mégis rágyújtott, mert újra kellett mennie, nem?

Akaraterővel le lehet szokni!

2009. szept. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!