Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A fűre tényleg nem lehet...

A fűre tényleg nem lehet rászokni?

Figyelt kérdés
Akkor mi van most velem? Egy ideje rendszeresen szívok, sokszor volt, hogy napi többször, gyakorlatilag napokig egyáltalán nem voltam magamnál... De már másfél hete nem, mert nincs pénzem, és egyre idegesebb, feszültebb és üresebb vagyok, sírhatnékom van, és legszívesebben megdöglenék. Mi bajom van, és mit csináljak?
2009. dec. 4. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minek mondja el a LÉNYEGÉT??? Ez egy betanult szöveg XD Az eleje a saját véleménye, tudod amelyik részben minden második szava a sz@r. Komolyan azt kéred hogy adjak egy olyan ember véleményére aki kamerába így nyilatkozik?:)))) Ez biztosan egy vicc akart lenni. Abból gondolom hogy sehogy sem kapcsolódott a kommentemhez... Nem kértem általános eszmefuttatást a drogokról, mivel ilyen nem is lehetséges. Most a FŰRÓL beszélünk. Aki ezeket a dolgokat még mindig nem tudja megérteni az ne kampányoljon de ne is szólaljon meg. Eddig az elvonási tüneteket játszó kistinikre írtam hogy szánalmasak de most már bátan kijelentem hogy nem csak ők azok... De mivel eddig is magadra vetted, hát ez van..
2009. dec. 7. 09:59
 12/14 anonim ***** válasza:

fizikálisan nem lehet rászokni, pszichésen igen.

ha 2 hetente szívsz, az hozzásegíthet a függéshez, mivel a THC 10-14 nap alatt szívódik fel. ha rendszeresen szívsz, akkor érdemes lehet átgondolni, miért is teszed

2009. dec. 14. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok kötözködni ez az elterjedt hit, hogy aki hetente két hetente szív is függő mert nem ürül ki addig... Hát enyhén téves. Még pedig azért mert a thc valóban nem alakít ki fizikai függőséget és maga a tény hogy jelen van a szervezetben néhány molekula nem oszt, nem szoroz hisz a hatását nem érezni. Így nem "táplálja" a pszichés függőséget, amit maga a szívás (vagy ritkábban evés) és és a betépés ténye erősít.

Az hogy valaki valaminek a függője lesz-e és mennyi idő után kizárólag a személy maga "dönti el". Szóval személyiség és helyzetfüggő. Lehet valaki erős akaratú ember is, ha azért kezd füvet használni hogy megoldja a problémáit az mindenképp függőséghez vezet. Ha gyenge akaratú ember önszórakoztatás céljából 2hetente betép az valószínűleg nem lesz függő. De sorolhatnánk még a feltevéseket, embere válogatja és kész..

A lényeg hogy ez a drog normális (felnőtt!) emberre normális körülmények között ilyen szempontból teljesen veszélytelen. Aki meg nem normális az ne használja.

2009. dec. 14. 18:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Én régen szívtam napi szinten. Nem kattantam be, nem lettem idegbeteg, nem voltam bunkó a környezetemben élőkkel, akik nem tudtak róla, észre sem vették. Aztán pár hónapig semmi, akkor se voltak "elvonási tüneteim", az első pár napban nehezebben aludtam el esténként, mint mikor rendszeresen szívtam, aztán az is elmúlt. Most ott tartok, hogy hetente-kéthetente, de akkor nem aprózom el. Ez olyan, mintha mások elmennének hétvégente jól berúgni.
2009. dec. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!