A fűre tényleg nem lehet rászokni?
de igen rá tudsz szokni, max nem ugyanúgy mint a kokóra, hogy megőrülsz, hanem hiányzik, pszichésen pl.
Csak tudod a sok gyökér azt hirdeti, hogy mennyire veszélytelen meg minden.
Mit csinálj? bírd ki, legyél erős, utána ne nyúlj hozzá többet. Vagy ha nem megy, akkor menj el egy elvonóra, ott segítenek.
bár ahogy olvasom te nem akarsz leszokni csak nincs pénzed. Mind1 kaptál most egy jó nagy leckét az egész témáról.
De rálehet!
Nézd, én 7 éven keresztül szívtam ,nem napi, hanem kb.heti-kétheti szinten. Abban a tudatban, hogy nem vok függő, bármikor abbahagyhatom. De nem tudtam abbahagyni. Most már nem szívok 3 éve, komoly okok miatt,de elmondok valamit. Amikor végre sikerült abbahagyni, az utsó joint elszívása után kb. fél évvel egyszer csak kezembe került egy régi CD-m amin ilyen "beülős" zenék voltak a régi szép időkből:-) Betettem a lejátszóba, belehallgattam és egyből beugrott a múlt. Nagyon türtőztetnem kellett magam hogy ne induljak el a spanomhoz...
Azt javaslom Neked, ha leakarsz valóban állni és sikerül is egy rövid időre, ne hagyd abba az önmegtartóztatást, hosszú időre lesz szükséged és persze óriási akaraterőre.
De rá lehet kérdező,ugyanúgy tönkre vág,csak ez alattomos drog,lassan pusztít el.Egy edző szavaival élek: "A fűtől senki se lett okosabb,el lehet tőle butulni durván,,
Sztem hagyd legyél FÉRFI tedd le ezt a mocskot,én sose szívtam és sose fogok,mert nekem ez nem kell,egy gusztustalan dolog,és felesleges,és sportoló is vagyok hozzá teszem.
Csajozzál inkább vagy keres vmi hobbit.
22F
"Csak tudod a sok gyökér azt hirdeti, hogy mennyire veszélytelen meg minden. "
Ezen jót röhögtem XD Normális ember azt hirdeti (és a drogprevenciós anyagok és a kutatási eredmények is)hogy a fű a normális emberek számára veszélytelen. Nem az idióta mohó kis pötsök és a tinik számára. Rájuk nézve veszélyes..
De rájuk nézve az egész mai világunk az. Nem tudom milyen ember az olyan aki fűhiánytól remeg és idegbeteg de nem normális, az tuti. És még hirdeted is?? Hogy okot adj a "húdezseni antifüves vagyok" nagyokosoknak a kötekedésre. Gratulálok!
Utolsó teljesen igazad van,nem tom mire jó ez a fos szemét.
22F
Te erősen félreértettél. A fű (marihuána) véleményem szerint a legeslegsokoldalúbb növény amelyet a hátán hordott a Föld. Csak nem a tiniknek és a mohó embereknek való. Lehet okosan is használni akár napi rendszerességgel is, bizonyos feltételek mellett.
Én az olyan embereket nézem le mélységesen, mint a kérdező és társai. Mivel a fű nem okoz elvonási tüneteket, ez az egész hiszti csak rájátszás...
Sztem ne nézzél le minket utolsó,figy ezt nézd meg a vége az érdekes neked,egy testépítő edző szépen elmondja tömören a lényeget,a Drogmentes maratonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!