A cigi miatt érzem ilyen ramatyúl magam?
Figyelt kérdés
18 napja nem dohànyzok!Ramatyùl érzem magam.Rossz a közérzetem,mintha nem tudnàm a tüdőmet teleszívni levegővel,gombòc érzés a torokban, ritkàn szédülès remegès.Ezeket a nikotin hiânya okozza?2014. jan. 11. 20:43
1/3 anonim 

válasza:

Ha régebb óta dohányoztál, akkor megvonási tüneted lehet. Ez egy erős méreg anyag. Szedjél átmenetileg Valeriána drazsét, ez segít a leszokásban.
2/3 anonim 

válasza:

Igen, idővel elfog múlni, grat a leszokáshoz:)
3/3 anonim 

válasza:

Bizony, mivel ezeket a szarokat tudatosan telecseszik mindenféle szarral, mert szarnak rá ha az emberek rászoknak és meghalnak, csak legyen rengeteg pénzük egyeseknek.
Mondjuk senkinek se kötelező cigiznie, aki cigizik és rászokik, az meg is érdemli, ha ennyi esze van. Például én nekem semmi bajom nincsen, még soha nem cigarettáztam. Egy pillanatra se venném be a számba azt a vackot.
Nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=3WO1UDVNMFM
Szerintem baromira igaza van.
Amúgy mindenesetre becsüllek, hogy letetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!