Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek is "proli szokás"...

Szerintetek is "proli szokás" a cigizés?

Figyelt kérdés
Nekem mostanában úgy tűnik, az értelmiségiek között egyre többen letették az utóbbi időben a cigit, inkább az alsóbb osztálybelieknél maradt meg jobban.

2014. jan. 3. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
A dohányzás szégyen az biztos. De orvosok körében is gyakori, mérnök ismerősöm is dohányzik. Én nem ez alapján ítélem meg az embereket, szerintem aki dohányzik lehet sokkal különb ember mint az átlag. Nem "proli szokás". Az ember számít, az ő értékei, és nem az , hogy iszik, vagy dohányzik, hanem hogy mit "tesz le az asztalra" A nagy költők Ady, Petőfi stb. is dohányoztak. Én annyit üzennék mindenkinek csinálják utánuk, és ha ők is olyan zsenik lesznek akkor ítélkezzenek!!!!!Szerintem csak a buta ember ítélkezik, az okos elfogad mindenkit olyannak amilyen.
2014. jan. 8. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Ja azért azt még hozzá tenném, hogy Apám , és Öcsém is dohányzik. Mindegyiknek felsőfokú végzettsége van, és műszak vezetők.
2014. jan. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!