Tudnátok biztató dolgokat írni?
20 éves lány vagyok, 5 éve dohányzom.. Napi 1 dobozzal elment.. Megfogadtam, hogy ma 15:00-tól nem dohányzom.. ezelőtt még soha nem próbálkoztam, most nagyon erős leszek.
Már elszívtam az utolsó cigimet..
Tudnátok ex cigisek vagy nemdohányzók valami biztatót írni? Vagy olyan praktikát, trükköket amik beváltak?
Ajándék lenne minden biztató mondat, mivel senki nem áll mellettem és nem hisz bennem.. Párom is láncdohányos..
Tényleg megköszönném :)
Nagyon- nagyon aranyosak vagytok :)
5 és fél órája tiszta vagyok :P
Elkocsikáztam a media marktba vettem egy ps3-at és hozzá 78 játékot.. Ez azt hiszem le fog kötni...+ szotyik :D
Nézd meg a 2., meg a 3. videót(a pszichikai függőségen old sokat)
Én anno a folyamatos drágulás miatt tettem le nyáron, és meguntam, hogy mindig túráznom kell a trafikig. Illetve gondold el, mennyi mindent vehetsz magadnak havi 25-30.000 ft-ból :). Tedd félre azt a pénzt, és 1 nap, vagy 1 hét, vagy 1 hónaponta jutalmazd meg magadat.
Igyál sok vizet, sétálj, és a szotyi mellé tegyél nehezebben rágható nasit is: alma, zeller, vagy rágózzál.
Hajrá! Drukkolunk.
Kérdező!
Ha elszívtad az utolsó szál cigidet is, akkor hogyan kerül elő még egy szál? Ráadásul kiteszed szem elé, hogy még nehezebb legyen a dolgod? Nekem az írásod alapján ez inkább tűnik hirtelen fellángolásnak, mint komoly elhatározásnak. Amúgy sok sikert hozzá természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!