Tudnátok biztató dolgokat írni?
20 éves lány vagyok, 5 éve dohányzom.. Napi 1 dobozzal elment.. Megfogadtam, hogy ma 15:00-tól nem dohányzom.. ezelőtt még soha nem próbálkoztam, most nagyon erős leszek.
Már elszívtam az utolsó cigimet..
Tudnátok ex cigisek vagy nemdohányzók valami biztatót írni? Vagy olyan praktikát, trükköket amik beváltak?
Ajándék lenne minden biztató mondat, mivel senki nem áll mellettem és nem hisz bennem.. Párom is láncdohányos..
Tényleg megköszönném :)
dohányzom
meg nem próbálnám, hogy nap közben tegyem le a cigit, de ha így kibírod holnapig, akkor már előrébb vagy
sok sikert hozzá
Nagyon fontos, hogy ne a cigihez kötődjön az az érzés, hogy "jutalom", "nyugalom", "pihenés", "relax". Nagyon sokan itt rontják el. Az embernek szüksége van az önjutalmazásra, de sokaknak nincs más, csak a cigi. Csak a cigivel van 5 perc, amikor magukra figyelnek és leeresztenek.
Úgyhogy most találj ki magadnak valamit, amit nagyon szeretsz csinálni! De tényleg nagyon! Akár olvasni, vagy szotyit enni, vagy sétálni az erdőben.
És amikor úgy érzed, hogy önjutalmazásra van szükséged, akkor azzal jutalmazd magad, ne cigivel. Meglátod, hogy így menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!