Herbál! Mi ez a méreg?
A herbál nem fű, hanem egy leellenőrizhetetlen forrásból származó, mindenféle kemikáliát tartalmazó méreg...
Nekem deperszonalizációs személyiségzavarom van pánikbeteg tünetekkel megspékelve, szerencsére, csak ritkán rohamokban jelentkezik a dolog, mikor az első ilyen rohamom volt 6 éve, nagyon furcsa füvet kaptunk nem is igazán hasonlított a zöldre, de meggyőztük magunkat, hogy jó... Aztán elszívtuk és jó is volt, flesheltünk dumáltunk az élet nagy dolgairól, világegyetemről stb, aztán egyszer csak megszűnt a tudatom és a testem közötti kapcsolat, ezt nagyon nehéz megfogalmazni, kb olyan mintha egy távirányítóval irányítanád a testedet, és minden amit megérintesz, megütsz, megéget stb stb csak egy jeladón érkezne egy lebutított érzés, nagyon rossz... persze minden erőmmel akartam szabadulni ettől az élménytől, ki akartam józanodni ezért szándékosan tettem kárt magamban, hogy "érezzem" akartam mentőt hívni de haverjaim(azóta már nem azok, részben emiatt) nem engedték mert féltek, hogy rendőrség stb stb... sok sok örökkévalóságnak tűnő óra után kijózanodtam, de ez a pokoli testemtől elszakadt érzés megmaradt, akkoriban még egyáltalán nem tudtam kezelni a problémát, pánikoltam kiszámíthatatlan voltam, így be is kerültem 2 hónapra zárt osztályra...
Mára már nagyon nagyon ritkán van ilyen rohamom, gyógyszerektől csak romlott az állapotom, uh azokkal 5 éve leálltam, különböző meditációs gyakorlatokkal, légzéstechnikákkal mikor ritkán rohamom van, teljesen el tudom rejteni a világ elől, hogy valami gond van és tudom élni "normálisan" az életemet... Füvet szoktam szívni a mai napig, ritkán, vállalkozó vagyok kb negyedévente megengedhetek magamnak egy amszterdami utat, így csak ott és csak hivatalos üzletben vásárolok, ráadásul rettenetes nagy a választék, és az eladótól még tanácsot is lehet kérni, épp mit vársz a cucctól, van amitől csak elfleshelgetsz, semmi para lágy élmény stb, van amivel elmélyedhetsz a totális őrületbe stb stb...
Szóval ha mindenképpen szívni akartok ne ezt a szar herbál vacakot, csak GANJÁT esetleg hasist, de mivel magyar dílerekben már nem lehet "megbízni" mit adnak, így én ezt sem javaslom...
Mindenesetre ha valami mesterséges szartól rosszul van egy haverotok, nyugodtan hívjatok rá mentőt, a mentősöknek ha ti jól vagytok nem feltétlenül kell tudniuk, hogy ti is fogyasztottatok, vagy bőven elég, ha leültetitek egy padra, és a legjózanabb közületek, aki el tudja mondani nekik kb mit fogyasztott a srác, megvárja vele a mentőt nem is kell tudniuk, hogy sokan voltatok, de ilyen esetben a srác élete, vagy ami talán rosszabb a hátralévő élete mentális épsége is veszélyben lehet minél előbb be kell juttatni a toxikológiára... gondolj, bele, ha meghal ott nektek a szobában abból mindőtöknek rendőrségi ügye lett volna, neked aki adtad neki a cuccost, valószínűleg az egész életedet elb@kszná egy ilyen ügy, ha most nincs jól, otthon elmondja a szüleinek, hogy tőled kapta a cuccot ami így kikészítette, abból is nagy valószínűséggel rendőrségi ügyed lesz... sokkal sokkal átgondoltabban kellene kezelnetek az ilyen dolgokat, nagyon veszélyes játék ez...
kérdező...
A tag nagy valószínűséggel allergiás volt a herbál hatóanyagára és túl is szívott
nagyon-nagyon-nagyon nagy szerencse, hogy túlélte
am túlszíváskor megiszol egy kakaót és 10 perc múlva tiszta vagy
(persze ez a herbál típusától is függ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!