Valami erős, kevert fű, Bio-Herbal meddig mutatható ki a szervezetben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Múlthéten 1x, ezen a héten pedig 3 egymás utáni nap elszívtam 3-4 slukkot.
Ez szerintetek kimutatható? Ha igen, meddig?
> A felesleges energia pazarlásokra, pl. "oltásaitokra" nem vagyok kíváncsi! :)
2013. nov. 22. 19:04
1/6 anonim válasza:
ehh, a herbal szar :D annyira mű. Na mindegy, van egy honvéd ismerősöm, mesélte, hogy elég sokáig kimutatható.
2/6 anonim válasza:
körülbelül 3 hónapig mutatható ki a zsírszövetből, pisiből 1 hónap talán, vérből pár nap, gerincvelőben pedig életed végéig benne lesznek a nyomai
3/6 cli_hlt válasza:
4/6 anonim válasza:
a bionak meg herbálnak köze nincsen a "marijuana"-hoz... hígítóba áztatott gaz a bio, a herbál meg hullalazítóba..
a kérdés így érthetőbben hangzik a többiek számára:
ha az előző 2hétben 4 alkalommal szipuztam az meddig mutatható ki a szervezetben?
szerintem nem igazán mutatható ki, annyi hogy elzárja az agyadtól az oxigént és bekábulsz tőle,de drogként kimutatható mellékterméket szerintem nem hagy a szervezetben. meg 3-4 slukk meg igazán nem nagy dolog.
5/6 anonim válasza:
egyébként én is szívtam nemrég herbalt. Utcán találtam egy szál cigarettát. Gyanús volt mert illata emlékeztetett a herbára. Aztán fősulin rágyújtottam, gondoltam hogy nem szokványos cigi. Rögtön bekábultam kb 1,5 órán keresztül lestem kia fejemből, vérvörös lett a szemem, szédültem és lelazultam. De nagyon rossz élmény volt. Vlszeg utolsónak igaza van hogy az ilyen herbákba meg biokba minden sz*r van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!