Cigaretta után erős lelki ismeret furdalás?
Nem gyújtasz rá többet úgy lehet ezen túllépni.
Ez is azt mutatja, hogy az ember simán dohányos marad sajna.
Én is 4 éve nem dohányzom. Most januárban ünnepeltük ezt és ott elszívtam fél szál cigit az egyik barátommal.
Arra számítottam, hogy milyen keserű lesz, milyen rossz lesz, majd kapar a torkom. Hát nem, jól esett és olyan volt , mintha előtte való nap is cigiztem volna. Én azóta nem gyújtottam rá és így lelkiismeret furdalásom sincs.
Szóval úgy gondolom, hogy lépj ezen túl, nem dőlt össze a világ, ez is az önismeretnek az egyik lépcsője, tanultál magadról valamit.
Persze csak akkor tudsz megint felnézni magadra, ha nem szívod tovább.
Allen Carr könyve egy nagy hülyeség, ne pazarold rá az időt. Meghallgattam a hangoskönyv verziót. Kb. annyit mond hogy a dohányos drogfüggő (nikotin) és csak ezért esik jól a cigi, mert pótolja a hiányzó nikotint. Van aki ezzel nincs tisztában? Különben is nem mind1, hogy miért nyugtat meg? A lényeg, hogy megnyugtat. Meg hogy döntsd el, hogy nincs szükséged rá, undorodsz tőle meg hasonlók. Akkora általánosságokat puffogtat, hogy ilyeneket én is leírtam volna dollár milliókért :D
Én inkább az e-cigit ajánlanám sokaknak bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!