Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigaretta után erős lelki...

Cigaretta után erős lelki ismeret furdalás?

Figyelt kérdés
1-év után újra rágyújtottam és azóta nagyon bánt a dolog,szinte össze dölt a világ számomra.Sajnos munkahelyen nagyon felidegesítettek!Valaki tapasztalta már ezt az érzést?Hogy lehetne rajta túl lépni?

2013. nov. 19. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgyhogy nem foglalkozol vele.
2013. nov. 19. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell hisztiből rágyújtani rögtön. Fel szokták b*szni az ember agyát néha. Aztán akkor mi van? A cigi sem oldja meg a problémád. Nőjj fel kicsit agyban. Az soha nem megoldás, hogy rombolod a tüdődet más ostobasága miatt.
2013. nov. 19. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyújtasz rá többet úgy lehet ezen túllépni.

Ez is azt mutatja, hogy az ember simán dohányos marad sajna.

Én is 4 éve nem dohányzom. Most januárban ünnepeltük ezt és ott elszívtam fél szál cigit az egyik barátommal.

Arra számítottam, hogy milyen keserű lesz, milyen rossz lesz, majd kapar a torkom. Hát nem, jól esett és olyan volt , mintha előtte való nap is cigiztem volna. Én azóta nem gyújtottam rá és így lelkiismeret furdalásom sincs.

Szóval úgy gondolom, hogy lépj ezen túl, nem dőlt össze a világ, ez is az önismeretnek az egyik lépcsője, tanultál magadról valamit.

Persze csak akkor tudsz megint felnézni magadra, ha nem szívod tovább.

2013. nov. 19. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod egy szál még nem a világ vége :)
2013. nov. 19. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 21-évig szívtam elötte és nagyon nehéz volt eldobni!Kb 1 doboz ciginél tartok ma de holnaptól újra megpróbálom csak(hátha) elküldtek a munkahelyemről és nagy volt a stressz!Nagyon megbántam,hogy cig...nyok végett rágyújtottam.
2013. nov. 19. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Az a baj, hogy lélekben nem szoktál le, de ez nem a te hibád, emberek vagyunk. Nagyon ajánlom neked Allen Carr könyvét, nagyon vágja a cigizés pszichológiáját a csávó, hasznos és használható tanácsokat ad. Pont az ilyen érzelmi-lélektani helyzetekről ír egy egész nagy fejezetet a könyvében, mit kell tenni, amikor még a 30 éve leszokott cigisnek is beugrik, hogy na most k**rva jól esne egy szál cigi. Röviden annyit, hogy meg kell érteni, hogy a cigi nem old meg semmit: a nyugtató hatás csak egy illúzió, egy rossz beidegződés. De ezt jó hosszan kifejti. Nincs semmi baj, többet ne gyújts rá és mielőbb olvasd el a könyvet.
2013. nov. 19. 23:56
 7/7 Tomi90 ***** válasza:

Allen Carr könyve egy nagy hülyeség, ne pazarold rá az időt. Meghallgattam a hangoskönyv verziót. Kb. annyit mond hogy a dohányos drogfüggő (nikotin) és csak ezért esik jól a cigi, mert pótolja a hiányzó nikotint. Van aki ezzel nincs tisztában? Különben is nem mind1, hogy miért nyugtat meg? A lényeg, hogy megnyugtat. Meg hogy döntsd el, hogy nincs szükséged rá, undorodsz tőle meg hasonlók. Akkora általánosságokat puffogtat, hogy ilyeneket én is leírtam volna dollár milliókért :D

Én inkább az e-cigit ajánlanám sokaknak bevált.

2013. nov. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!