Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Herbal Smoke, mit kell tudni...

Herbal Smoke, mit kell tudni róla, ez ugyan az amit legálfűként árulnak és valami vegyszerrel átitatott cucc? Link

Figyelt kérdés

[link]

erről lenne szó, nem tudom, a leírás alapján teljesen természetes cucc, légyszi ha tudsz róla valamit mondani, tapasztalat stb akkor tedd meg, előre is köszi mindenkinek :D

2013. nov. 10. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nem emberi fogyasztásra , kizárólag potpourriként használható fel!

"

2013. nov. 10. 11:46
 2/5 A kérdező kommentje:
jó értem én, ez ilyen illatósítónak van szánva,potpourri formában.. de nézd meg a képeket, mit ír a csomagolás... elég fura :T
2013. nov. 10. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:

#1: Ez fel van tüntetve minden ilyen terméken.

Egyébként ennek nem sok köze lehet a herbálhoz, 2500 Ft 25 grammért. Nagyobb tételben sem kapod meg 5-600 Ft alatt grammját, nemhogy 25 grammért.

Olvasd el a véleményeket a termékleírás mellett, írták hogy semmilyen hatása nincs, meg csak 5 percig volt.

2013. nov. 10. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
ez nem az a herbál,ez sima potpuri,a herbál az agysejt ölő kemikálába éztított virágok,amiknek nem olyan a hatása mint a fűnek dee legális fűként van árulva. Ez nem az.
2013. nov. 10. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szívtam ilyet, valami irgalmatlanul szar. És jó drága. Régen volt a Mammut 1-ben egy ilyen indiai bolt, ott vettünk néha.
2013. nov. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!