Ha a hasis a marihuána erősebb változata és kb. ugyan annyiba kerül akkor miért a marihuána terjedt el jobban?
Jogos, erre én is kíváncsi vagyok!
Még azt nem értem, hogy ha a marihuána vicces, akkor a hasis ami elvileg 3-4x (vagy többször) erősebb akkor az miért nem 3-4x viccesebb?
Hát egyáltalán nem annyiba kerül :)
Sokkal jobb a hasis és ritkább is. A marihuána pedig valószínűleg azért terjedt el jobban mert attól is el lehet készülni szépem és csak leszeded a növényről majd kiszárítod. A hasissal azért több munka van.
Hát én eddig csak jó hasisal találkoztam és mindig drágább volt.
Ez is attól függ milyen növény az a növény. Nem mindegy miből mit préselnek ki. Hasisolajhoz csak egyszer volt szerencsém, na az már valami. :)
"a hasis gyakorlatilag a növény maradéka felaprítva, véleményem szerint nincs benne több hatóanyag"
Nem. Hasisnak nevezzük a kenderbimbón és a virágkörnyéki leveleken termő THC/CBD/CBN tartalmú gyantát. Amikor helyes bogyóformára trimmelik a bimbókat lesz egy nagy halom - önmagában használhatatlan - kenderlevél, ebből csökkenő lyukméretű szitazsákokkal és jeges vízzel ki lehet nyerni elég sok gyantát. Minél kisebb szemcsézetű az összepréselt eredmény, annál kevesebb benne a növényrész és annál több a gyanta, ebből adódóan annál magasabb a hatóanyag-tartalma is minél finomabb szemcsézetű, minél lágyabb és gyúrhatóbb. Ez nem vélemény kérdése, ez tény.
Messze nem ugyanannyiba kerül, ugye Magyarországon illegális de Hollandiában a jó hasis 3-4x annyiba kerül mint egy minőségi bimbó. Hatásáról azt mondják :) hogy lágyabb és intenzívebb élményt ad mint a fű. A füvet nehezebb adalékanyagokkal szennyezni, az ismeretlen forrásból származó hasis viszont könnyen egészségkárosító adalékokkal szennyezett lehet, cseppet sem javaslom a használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!