Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha a hasis a marihuána erősebb...

Ha a hasis a marihuána erősebb változata és kb. ugyan annyiba kerül akkor miért a marihuána terjedt el jobban?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 16:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok, igazad van 10#-es én voltam félre informálva, most már utána olvastam:D
2013. jún. 24. 18:19
 12/12 anonim ***** válasza:
na eddig mégcsak itt baromsgokat olvastam szoval, először is valóban a hasis az a cannabis préselt gyantája, amivel itt keverhetitek a szintén magas hatoanyagtartalmú virágpor, amit a (kimondottan erre kitalált darálóval) össze lehet gyűjteni és mikor már x mennyiség összegyült elszívni! én pécsi vagyok, itt ha éppen lehet haskát intézni pont ugyaanannyiba kerül mint a fű, és az ok hogy a fű jobban elterjedt az pedig az hogy amég egy növényröl jöjjön le monjduk 100 gramm (lehet kevesebb vagy többis) termés azaz bibe, addig mondjuk 1 növényböl lehet csinálni 3-5 gramm hasist, így mondjuk hamár 1000 tő növényt veszünk alapul akkor az 100 kg marihuana és csak 3-5 kg hasis így nyilván sokkal 20-30x nagyobb eséllyel botlasz fűbe mint hasisba. egyébként lényegében a 2 teljesen ugyanaz, csak a hasis az erősebb hatóanyagtartalmú.
2013. aug. 6. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!