Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fura érzés a leállás után....

Fura érzés a leállás után. Miért? Elmúlik? (herbál)

Figyelt kérdés

Szóval nem sima cigit hanem herbál füvet (bio) szintikus marihuánát szívtam dohánnyal keverve de abbahagytam és olyan érzésem szokott lenni mintha álomba lennék és nem is én lennék.

Szóvel ez a szer abbahagyása után normális ?oO

És elmúlik ?

#álom #bio #herbál #herbál fű #álom szerű érzés #szinteikus
2013. nov. 26. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos ... Gondolom ezután is vannak azért elvonási tünetek .
2013. nov. 26. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs igazából soha nem volt amikor használtam és nem volt :) csak megkívántam de ilyen kattogás nem volt shoa :D

De elmúlik szeinrted ?

2013. nov. 26. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
1-2 hét alatt elmúlik. Nekem is volt ilyen, de azt nem nevezném leállásnak mert csak néha szívtunk hétvégén a haverokkal.
2013. nov. 27. 11:45
 4/5 anonim válasza:
Nnem tudom mit gondoljak,én akkor szoktam ilyet érezni amikor síma herbált szívok nem biot,nem hiszem hogy ez normális de szerintem el fog múlni vagy hogyha nem akkor fordulj orvoshoz,ha meg nem mersz vele el menni dokihoz akkor az interneten is találsz olyan dokikat akikkel lehet erről beszélni névtelenül :)
2013. dec. 11. 17:03
 5/5 anonim válasza:
Én kattogós voltam. De 1-2 hét azt semmi..
2013. dec. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!