Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nincs semmi akaraterejük...

Miért nincs semmi akaraterejük itthon a nőknek?

Figyelt kérdés
Mostanában legalább 10 ismerősöm tette le a cigit, közülük mindenki férfi, az utcán is azt látom, hogy sokkal több nő cigizik, mint férfi. Miért ilyen akaratgyengék az itthoni nők?

2013. dec. 19. 11:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%

A férfiaknak általában az a bajuk a nőkkel, hogy az akaratukat folyton érvényesítik. Már hogy lennének akaratgyengék?

Ja, hogy nem akarják az egyetlen pihi időt föladni? Ja az a nem akarás kérdése, nem pedig a gyengeségé.

2013. dec. 19. 11:34
 2/27 A kérdező kommentje:
Aha, persze, mert másképp nem lehet pihenni. Mondjuk elmenni szaladni egyet, mozogni valamit, vagy bármi. Azért nem akarjátok, mert 2 napot sem bírnátok ki nélküle.
2013. dec. 19. 12:03
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondolsz, hogy sokan le sem akarnak szokni róla?
2013. dec. 19. 12:09
 4/27 anonim ***** válasza:
65%
Régen a cigi az női dolog volt..
2013. dec. 19. 12:59
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem igazán hinném, inkább férfiakra volt jellemző a 70-80-as évekig.
2013. dec. 19. 13:19
 6/27 Captain Hindsight ***** válasza:
63%
azért mert nyafogva meg hisztizve nem lehet leszokni
2013. dec. 19. 15:49
 7/27 Tomi90 ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, hogy akaratgyengék, nem is akarnak leszokni. Sokaknak ez az egyetlen örömforrásuk az életben. Az is benne lehet, hogy a csajok nagyon szeretik lóbálni a cigit, legalábbis én ezt vettem észre :D Egyébként kiugróan magas (48%) a 18-35 év közötti nők között a dohányzás.

A 4. válaszolót jól lepontozták, de igaza van, mert a cigaretta eredeti nevén cigarette (vagyis szivarka) a szivar (cigar) női megfelelőjének találták ki. Kb. 100 éve még csak nők szívták a férfiak szivaroztak.

2013. dec. 19. 21:29
 8/27 A kérdező kommentje:
Ebből látszik, mennyire buta a nők nagy réste. Majd 20-30 év múlva észreveszik magukat, de akkor majd késő lesz. Egyébként üdvözítő, hogy így felveti őket a pénz ^^. Kiváncsi vagyok, ha 2-3000 ft lenne egy csomag cigi, akkor sem sajnálnák rá a havi 60-70.000-et?
2013. dec. 21. 13:25
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem veszik észre, hogy manapság már egy értelmesebb társaságban rohadtul gáz cigizni? Maximum valami igénytelen proli népségben menő még...
2013. dec. 21. 14:06
 10/27 anonim ***** válasza:
84%

"Nem veszik észre, hogy manapság már egy értelmesebb társaságban rohadtul gáz cigizni? Maximum valami igénytelen proli népségben menő még..."

Látom, hogy tiszta szívedből gyűlölöd a dolgozó embereket.

Milyen jogon veted meg és gyűlölöd a dolgozó embereket, akik a becsületes munkájukkal eltartják az országot és a népet?!

Miért utálod a henteseket, az autószerelőket, a pékeket, a villanyszerelőket, a szobafestőket?

Mi bajod a munkássággal, a proletariátussal, akiket lenézően csak "prolinak" hívsz?!

Egyébként nem cigarettázom, néhanapján szeretek pipázgatni, évente pár alkalommal venni valami jobb szivart.

Vannak dohányos barátaim. Emellett elítélem azokat az embereket, akiknek cigire van pénzük, miközben a családnak felkopik az álla. Ez felháborít.

Viszont a legjobban az háborít fel, ha lenézik a dolgozó embert. Szerinted szégyellni való dolog felkelni reggel hatkor, felvenni a munkát és buszt vezetni, jegyeket ellenőrizni a vonaton, fát vágni, házat építeni, stb?

Mi abban a lenézendő, hogy valaki eltartja a családját?!

Inkább te szégyellhetnéd magad, amiért így beszélsz a munkásosztályról!!!

A milliomos apuci kicsi fia vagy? Mert ha igen, akkor jobb, ha tőlem tudod, hogy a proliknak kell megköszönnöd a szalámit, a kenyeret meg a sokezer forintos ruháidat (pék, hentes, sofőr, bolti eladó, stb).

Esetleg azok közé a diplomások/egyetemisták közé tartozol, akik elszálltak maguktól a végzettségük miatt?

Én is egyetemre járok, méghozzá nem is akárhova (a BME-VIK-re), és tudod mit? Mit érnék én "prolik" nélkül, akik majd legyártják azt, amit megtervezek? Hogy jutnék be az egyetemre "prolik", mozdonyvezetők, villamosvezetők nélkül? Inkább hálás vagyok annak a rengeteg prolinak, aki kitakarítja az előadókat meg a tantermeket, hogy ne koszban kelljen tanulnom, akik kifestik nyáron az épületeket meg felújítják a bútorokat. A sok proli, aki megcsinálja a vízvezetéket, ha elromlik a wc, megszereli a villanyt, ha tönkremegy, akiknek köszönhetően jó érzés bemenni az egyetem valamelyik épületébe.

Sorolhatnám még a példákat, de neked hiába.

Egyszerűen csak elkeserít a magyar (és az európai) társadalom bizonyos köreiben ez a jelenség, ahogy lenézik a két kézzel dolgozó tisztességes embert, a munkásosztályt, holmi prolinak nevezik őket...

Remélem kerülsz olyan helyzetbe, hogy megismerhess prolikat, akiknek reggel hatkor fel kell venniük a munkát a Volánnál vagy a MÁV-nál, hogy legyen a gyereknek tízóraija. És akkor talán megérted, hogy ők nem azért dolgoznak, mert gonosz emberek.

Szégyelld magad!

2013. dec. 23. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!