Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem tudom letenni a...

Tyson1966 kérdése:

Miért nem tudom letenni a cigit kb 2éve dohányzok?

Figyelt kérdés
És már nagyon elegem van mert sokba kerül, és elég szépen köhögök tőle. Hogyan tudnám letenni igy ha magam vagyok nincs gond nem is jár a fejembe, csak a munkán mikor a kollégáim cigiznek, meg társaságba?

2013. dec. 17. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi akaraterőd, azért. Plusz ott van a birkaszellem is, ha a többi szívja, szívom én is. Ha már 2 év után így köhögsz, az elég gáz a jövőre nézve. De végülis nem az én problémám.
2013. dec. 17. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van hogy nem veszem komolyan hogy le kell tenni, de muszáj lesz
2013. dec. 17. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérjél nyugodtan segítséget a háziorvosodtól. Tud olyan gyógyszert adni, hogy hánysz, ha rácigizel... Seperc leszoksz, tapasztalat!
2013. dec. 17. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:

én Allan Carr könyvét elolvasva tettem le 13 év után... sok cimborám elektromos cigivel szokott le, azt is érdemes kipróbálni, én már 2 éve nem bagózom, de nemrég vettem egy ilyen készüléket mert karikafúlyás meg ilyenek hiányoztak szerintem ezzel is frankón le lehet szokni, a hozzá való nikotinos liquidet igaz betíltották, de fórumokon ki lehet deríteni hogyan lehet hozzá jutni, de szerintem szükségtelen mert nikotin nélkûl is adja a füst élményt... fontos, hogy nem vaterás vacakról beszélek...

De elsõkörben mindenkép a könyvet ajánlom, mondom én 13 év sorozat dohányos voltam napi 2-2.5 doboz traktoros sophiane és egyik napról a másikra letettem, amúgy a könyv egy agymosó technikát alkalmaz igen hatásosan. Ha nincs értõ olvasásod, szinte minden file megosztó oldalon fent van hangoskönyv formában is.

Allan Carr - rövid úton leszokni a dohányzásról.

2013. dec. 17. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nem akarod letenni, azért. De köhögni nem a cigitôl köhögsz,csak megfáztál.
2013. dec. 17. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy még elég elszánt hozzá, de ne aggódj előbb utóbb sikerülni fog csak ne add fel:)
2013. dec. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!