Le akarom tenni a cigit. Hogy kezdjek hozzá?
Tanácsokat szeretnék kérni, hogy aki lerakta, és kívánta a cigarettát, az mit csinált, hogy nem gyújtott rá. Abba akarom hagyni a cigit, magas pulzusom miatt is, meg utálok reggelente köhögve ébredni.
4 órája gyújtottam rá utoljára, nem akarok már elszívni 1 szálat sem, ahogy holnap reggel sem
19/F
Na erre én is kíváncsi lennék...Én is szenvedélyes dohányos vagyok, még kemény torokgyulladás mellett is cigiztem..Igaz, az egyetlen anyag volt, amit a (levegőn kívül) el bírtam fogyasztani...
Sokan mondják, hogy kell vmi cukorka, szotyi, tökmag, bármi, ami lefoglal...Ez mondjuk tudományosan igazolt is, kell vmi mütyür, ami lefoglalja a kezed és a szád....Gyógyszerek sanszosak, elektromos cigi és a többi mese fölös, csak akkor segítenének, ha úgyis leszoknál.
Elektromos cigi. (Nem leszoktató eszköz)
Nyáron rendeltem meg és az utolsó szálamat is nyáron szívtam el. Boldogan megvagyok vele. Sokkal egészségesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!