Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Le akarom tenni a cigit. Hogy...

Le akarom tenni a cigit. Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Tanácsokat szeretnék kérni, hogy aki lerakta, és kívánta a cigarettát, az mit csinált, hogy nem gyújtott rá. Abba akarom hagyni a cigit, magas pulzusom miatt is, meg utálok reggelente köhögve ébredni.

4 órája gyújtottam rá utoljára, nem akarok már elszívni 1 szálat sem, ahogy holnap reggel sem

19/F

2013. dec. 14. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha elszánt vagy menni fog, te vagy az erősebb.
2013. dec. 14. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem :)
2013. dec. 14. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérhetsz segítséget háziorvostól is!!! Nekem családtagom kapott olyan gyógyszert, amivel nem bírt cigizni. Nem érezte jól magát, ha cigizett vele. Le is szokott.
2013. dec. 14. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Na erre én is kíváncsi lennék...Én is szenvedélyes dohányos vagyok, még kemény torokgyulladás mellett is cigiztem..Igaz, az egyetlen anyag volt, amit a (levegőn kívül) el bírtam fogyasztani...

Sokan mondják, hogy kell vmi cukorka, szotyi, tökmag, bármi, ami lefoglal...Ez mondjuk tudományosan igazolt is, kell vmi mütyür, ami lefoglalja a kezed és a szád....Gyógyszerek sanszosak, elektromos cigi és a többi mese fölös, csak akkor segítenének, ha úgyis leszoknál.

2013. dec. 14. 23:58
 5/7 anonim válasza:

Elektromos cigi. (Nem leszoktató eszköz)

Nyáron rendeltem meg és az utolsó szálamat is nyáron szívtam el. Boldogan megvagyok vele. Sokkal egészségesebb!

2013. dec. 15. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:
2013. dec. 15. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha sikerult letenni,GRATULACIO.En 15 ev cigizes utan,egyszeruen nem gyujtottam ra,es 3 hetig,harom csomag cigit tartottam allandoan magamnal,mmegkezdve.De abbol csak ismerosoket kinaltam, en nem gyujtottam ra.Ujabb csomagot nem vettem,ha valaki kinalt, hat nekem is volt,elutasitottam.Es azota 20 ev telt el,nem kivanom.Nem tudom elhinni hogy ezt lehetetlen volna barkinek is megtenni.
2014. jan. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!