Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kinek mennyi időre sikerült...

Kinek mennyi időre sikerült letennie a cigit? És miért gyújtottatok rá újra? Ha lehet azok írjanak akik újra visszaszoktak.

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 18:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy évre sikerült letenni. Aztán év végén jött a karácsony, kereskedelemben dolgoztam, nagy volt a hajtás, stresszes volt minden, és rágyújtottam. Első 4-5 szálnál még magabiztos voltam, hogy ááá, tuti, hogy nem szokok vissza, csak a hajtás hetén szívom ......, aztán már nem tettem le és azóta is szívom. Nagyon dühös vagyok magamra, legszívesebben felpofoznám magam!

Ha esetleg neked sikerült leszokni, még véletlenül se gyújts rá újra!

2013. dec. 8. 18:28
 2/27 A kérdező kommentje:
Jó, de egész életemben csak sanyargassam magam? Az hogy egy pár évre felfüggeszti az ember az egy dolog, meg nem muszáj napi egy dobozzal elszívni az is igaz, de néha jól esne egy jó cigi.
2013. dec. 8. 18:34
 3/27 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy nem is írhattam volna választ. Én 10 éve tettem le a cigit, és a mai napig nem szoktam vissza. Azóta nem gyujtottam rá. Megjegyzem ebbe semmi kinlódás sem volt. Letettem, és annyi. Én is kíváncsian várom, mikor kívánom meg újra?
2013. dec. 8. 18:37
 4/27 A kérdező kommentje:
Én lassan nyolc éve, de mostanában úgy cigiznék.
2013. dec. 8. 18:40
 5/27 anonim ***** válasza:
20 év dohányzás után elmentem egy "leszoktató" kezelésre. Azt nem tudom.hogy a kezelés vagy az "agyam" miatt,de 1 hétig nem gyújtottam rá és nem is kívántam a cigit. Egy probléma volt. 1 hétig nem tudtam kakilni. Addigra már eléggé feszült a hasam és úgy gondoltam,ha reggelente a WC-hez elszívok egy cigit,az nem káros. Tényleg nem,viszont ne tudtam utána megállni,h0gy csak azt az egyet szívjam. Szépen visszaszoktam:)
2013. dec. 8. 18:41
 6/27 A kérdező kommentje:
Jó én se napi egy szálra gondoltam, hanem napi max 10-re.
2013. dec. 8. 18:45
 7/27 anonim ***** válasza:
Ezzel az a gond,hogy nagyon kevés ember van,aki meg tudja állni,hogy ne gyújtson rá többre. Mi történt most veled,hogy vissza akarsz szokni? Ha eddig bírtad.
2013. dec. 8. 18:53
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom a torkomban olyan gombóc van, mint amikor a cigit szívtam régen.
2013. dec. 8. 19:07
 9/27 anonim ***** válasza:
Ez lehet pszichés alapon,de nem ártana egy gégészeti vizsgálat sem.Így főleg ne gyújts rá!
2013. dec. 8. 19:09
 10/27 A kérdező kommentje:
Te beszélsz aki csak egy hétig bírta cigi nélkül?
2013. dec. 8. 19:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!