Dohányzástól szoktak fogyni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a dohányzástól lehet fogyni? ha igen milyen gyorsan és a másik hogy szerintetek 18-a diákigazolvánnyal kiadják? mondjuk ha azt mondom fuu az most nincs nálam. (nem akarok dohányozni se főleg nem fogyni) csak érdeklődöm. köszi előre is a válaszokat
16L
2013. nov. 25. 18:18
11/11 anonim válasza:
Konkrétan középsuliban szoktam rá a cigire, egész tanévben szívtam és 15 kilót fogytam (ami szerintem nem nagy cucc kb 8hónap alatt) mert egy szál cigi után nem voltam éhes. De nagyon káros és az állóképességedet is rontja. Kiadni kiadják diák nélkül is ha olyan helyre mész ahol sz*rnak az egész törvényre. DE NE SZOKJ RÁ! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!