Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bagósoknak milyen érzés látni...

Bagósoknak milyen érzés látni ezt a videót?

Figyelt kérdés

Nagyon durván igaza van a csávónak, tessenek megnézni, meghallgatni.

http://www.youtube.com/watch?v=3WO1UDVNMFM

Én speciel rohadtul örülök neki, hogy kitiltották mindenhonnan a bagósokat. De még kint, a bejáratok közeléből is.

Mi a jó cigizésben? Miért cigiztek?

2013. nov. 24. 07:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván igaza van abban, hogy sok a tahó aki dobálja jobbra-balra a csikket, meg fújják a füstöt a másik pofájába. De tahók az anti-bagósok közül is ugyanolyan szép számmal kikerülnek, csak ugye utáljuk azt, amelyik cigizik. Csakhogy témához illő példával éljek, én meg marhára unom hogy nem lehet úgy elmenni hétvégén, hogy valami önjelölt mr.olympia az s-es trikójába ne akarjon nekem ugrani (persze aztán pislog, ha a bagós tüdős mégis bekeni a betonba, mint ernyedt taknyot a zsepibe)... Meg azért Bunny koxos múltjával én mélyen hallgatnak. Arról nem beszélve hogy ugyan abból keresi a pénzt mint a dohánygyárak; méregdrágán rád sózza a fehérjét stb., a hülye kondis úgy is megveszi, a különbség csak az hogy ő még az egészséges élet csúcsának állítja be a porokat...
2013. nov. 27. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!