Milyen érzés beállni?
Este kaptam 2 slukkot, de nem tudtam hogy fű van benne...
Nekem nagyon negatív érzés volt, féltem, és olyan volt mintha álmodnám, és bárcsak otthon lehetnék úgy hogy semmi bajom, és alszok...járt a lábam, és otthon akartam lenni...ám egy másik kérdésnél xy így fogalmazott:
Az első slukk után és minden következő után megváltozik a hangulatod. Akkor nem érzed, de ha másnap visszagondolsz, akkor rájössz, hogy fél percre rá már egész más volt a hangulatod. kb 30 másodperc múlva beáll egy óriási csend. Persze hallod az autók zaját, meg minden, de olyan érzésed lesz, mintha este egy full csendes szobában ülnél, persze allasz(na ezt nem bírom leírni). Az elején tehát végig azt hiszed, normál tudatállapotban vagy, de közben az anyag behúz szép lassan a csőbe. Akkor még azt hiszed, nem történt semmi. Aztán egyszercsak elmosolyodsz valamin, pl a társad fején. Ugyanúgy mosolyodsz el, mint normál állapotban valamin, akkor ugyanolyan megmosolyognivalónak tartod, bele sem gondolsz, mi vicces rajta. Aztán vicces gondolatok jutnak az eszedbe. Szinte bármi is történik, elröhögöd magad. Először csak finomabban, aztán már fékezhetetlen röhögés lesz úrrá rajtad többször is. Talán ha becsukod a szemed, és a fejed hátrahajtod, olyan érzésed lesz, mintha zuhannál. Egy az egyben. Az ember ilyenkor olyan mozdulatokat is végez, legalábbis előfordul, mint azok, akik tényleg zuhannak. Előfordulhat egy-két önkéntelen mozdulat. Nagyon érdekes dolog inni, főleg csukott szemmel. Mintha beleragadna az ember apozícióba és csak iszik. Mintha addig egy más dimenzióban lenne. Nagyon jó ilyenkor beszélgetni. Egyfajta megértés költözik ilyenkor a társaságba, persze van, hogy mondat közepén elfelejted, mit is akartál mondani. Azt sem tudod, mi volt az előző szavad. Járni is nagyon érdekes. Előfordulhat, hogy úgy érzed, lefelé mész, vagy nem ér a lábad a földre. A tested ilyankor olyan irányítani, mint egy robotot. Mintha ilyenkor a tudatod és a tested közé kerülne egy egység, vagy valami, ami furcsán közvetíti az információt az izmaid felé. Van, hogy laggol a világ. Szó szerint. A nyelved kiszárad, "vattát köpsz". Van, hogy kielégíthetetlen éhséged lesz. És minden rendben van-érzésed van.
Nálatok ez milyen? Hogy vagytok ezzel? Gondoljátok át, és fejtsétek ki légyszi!
Az alap nagyjából ugyanaz, amit te is írtál, a részletek különböznek csak.
A fű, lsd, kokain, stb. - mindegyiknek van egy jellegzetes hatása, amelyet csak az egyéni tényezők tesznek változatossá, de az alapérzés ugyanaz.
Nos, én a fű-témával úgy vagyok, hogyha valamit szívnék, az színtiszta THC-Marijuana lenne, de nem vagyok 1 szakértő...Ahol legális a Mari, mindenki azt mondja, hogy csak azt szabad, és mást nem, de ez nyílván nem az volt.
Hanem az úgynevezett "herbal"...mitől fű a fű? Ez a kérdés most fogalmazódott meg bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!