Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bagósoknak milyen érzés látni...

Bagósoknak milyen érzés látni ezt a videót?

Figyelt kérdés

Nagyon durván igaza van a csávónak, tessenek megnézni, meghallgatni.

http://www.youtube.com/watch?v=3WO1UDVNMFM

Én speciel rohadtul örülök neki, hogy kitiltották mindenhonnan a bagósokat. De még kint, a bejáratok közeléből is.

Mi a jó cigizésben? Miért cigiztek?

2013. nov. 24. 07:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ez a jóember miért nem a szteroidjait dobálja ki?
2013. nov. 24. 08:11
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Az egyik.Ha valaki ilyen videót készít,válogassa meg a szavait!!!!

Enyhén trágár .....A másik,hogy üres kartont égetett el.Az tény hogy szteroid élkül nem így reklámozná magát a súlyemelös pólójában.....

Èn is dohányoztam.Leszoktam 7 éve mikor a lányom született.Persze már én is tudomhogy semmi értelme nem volt a dohányzásnak.Ezt mindenki maga tudja.Sajnos tiltani nem lehet,mert annál érdekesebb a tiniknek.

Ez az áremelés ok,és hogy betiltották a nyilvßanos helyeken való dohányzást.

2013. nov. 24. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Igen tényleg úgy gondoljuk, hogy velünk nem történhet meg, de azzal nem értek egyet, hogy csak mi mérgezzük magunkat.

Egyetértek, hogy fizessen több TB-t aki károsítja magát, vagyis fizessen több TB-t minden autót használó, mert a kipufogógáz belégzésével károsítja az én egészségemet, de az lenne a legjobb, ha megszüntetnék az autó használatot. Járjon mindenki biciklivel!

Fizessen több TB-t az is, aki egészségtelen élelmiszert vásárol, vagyis tele van olyan adalékanyagokkal, tartósító szerekkel,melyek károsítják az egészségét..le a polcokról minden előre gyártott kaját, amikbe ezek vannak.

Fizessen többet aki gyógyszert szed, hiszen ha a szívedre szedel valamit, akkor az tönkre teszi a májad, veséd..stb.

Beszüntetném a gyógyszereket, legalább mindenki természetesen halna meg.

Fizessen többet, aki palackozott vizet iszik, hiszen a műanyag és az állítólagosan hozzáadott ásványi anyagok sem egészségesek.

Fizessen többet aki zöldséget eszik, hiszen a zöldségekben felszívódó méreganyagok (permet) szintén egészségkárosodáshoz vezetnek.

A húst evőkről ne is beszéljünk, hiszen rengeteg transzzsírt fogyasztanak el az emberek, fizessenek többet.

Halat eszel? minden szennyvizet a folyóvizekbe engedünk vissza, a hal zsírjában raktározódnak a toxicus mérgek, tehát betiltanám a forgalmazását és magasabb TB-re kötelezném, azt aki fogyasztja.

Mosóporok, mosogatószerek, krémek, hajfesték..stb? Mindet betiltanám, a használóját magasabb TB fizetésére kötelezném, hiszen egy csomó káros anyagot visz a szervezetébe a bőrén keresztül.

Csak annak nem kellene emelt TB-t fizetni, aki meztelenül jár és napfénnyel táplálkozik ( bár az UV sugárzás végett lehet őket is erre kényszeríteném )

2013. nov. 24. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Ahhoz képest, hogy nem dohányzik elég nehezen veszi a levegőt!
2013. nov. 24. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pecs a szellemi fogyatékosok vezetője lehetne. :)
2013. nov. 24. 09:46
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

"Ahhoz képest, hogy nem dohányzik elég nehezen veszi a levegőt!"

Végignéztem elejétől a legutolsó másodpercig, de sehol sem találok utalást arra, hogy ő nem dohányzik.

2013. nov. 24. 09:48
 7/11 StayLitSmokeOn válasza:
100%
Ez egy bunkó paraszt. Úgy beszél a dohányosokról, mintha ő egy isten lenne, mi pedig a szarok csak mert cigarettázunk. Könyörgöm had döntsem el én, hogy mit akarok csinálni saját magammal, és had szívjak el úgy el cigit, hogy ne mondja senki, hogy megdöglesz hülye fasz. Ráadásul olyan stílusban beszél, hogy csak magát járatja le.
2013. nov. 24. 10:58
 8/11 Salx Narval ***** válasza:
100%
Felemelő érzés volt látni, hallani, amikor egy ekkora tahó osztja az észt és parasztoz másokat.:D Remélem az anyukájának is megmutatta, hogy láthassa mekkora barom gyereket hozott a világra. Lehet, hogy ciki dohányozni, de ekkora tirpáknak lenni sem túl nagy dicsőség. Azt hiszem én szíveseben beszélgetnék egy értelmes emberrel, még akkor is ha történetesen dohányzik.
2013. nov. 24. 12:11
 9/11 Tomi90 ***** válasza:

Ez egy tahó, kb. Istennek képzeli magát. Nehogy már azért ne cigizzek, mert ő azt mondja. Mint egy szektavezér... Biztos nyomatja a szteroidokat az egészség nevében és nagyokat csulázik.

Lehetne nagyobb TB-t fizettetni az emberek 90%-ával. Fizessenek többet az autósok! Kocsik kipufogógáza (szmog) tüdőrákot okoz, ezt pár hete el is ismerte a who. Fizethetnének az alkeszek is, vagy akik egyik kávét a másik után vedelik (ugye mindenki ismer ilyet?). Az ételek tele vannak telített (transz) zsírokkal (pl. vaj amit minden nap eszünk), adalék anyagokkal, amik érelmeszesedést okoznak, és szívrohamot okoznak. Az talán jobb? A sok kövér embert, akik hat pofára falják a hamburgert miért nem ítéli el? Ők sem élik meg az 50-et...

2013. nov. 24. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen túlfűtött hozzáállással az a gond, hogy

Nem jó stratégia ilyen lekezelő stílusban minősíteni az embereket, függetlenül attól, hogy dohányosok vagy sem.

Ezenkívül hogyha a TB fizetésről van szó, akkor még sokan fizethetnének nagyobb összeget egyéb önkárosító szokások miatt, mert nem csak a dohányzás az, amely károsítja az egészséget, az alkohol, kávé, egészségtelen táplálkozás, szteroidok stb. , ezek mind káros hatással járhatnak és ennyi erővel szinte mindenki fizethetne nagyobb TB-t.

Ráadásul furcsa, hogy még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy az ilyen pénzügyi viták eredményesek lehetnek az antidohányzás kampányokra nézve, ez ugyanis csak provokáló összetűzéseket eredményez és semmi köze a leszokáshoz, ha már valakinek ez a célja.

Értem a fickó szándékát, de túllőtt a célon és ezt az erőltetett keménykedő stílust + trágárkodást ellehetett volna hagyni.

2013. nov. 26. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!