Ha elszívok egy cigit, mennyi idő alatt tisztul ki a szervezetem utána? Csak egy szál.
a szervezetedből teljesen, kb 1 nap.
de ezt úgy vedd hogy akkor 2 szál az 2 nap.
de ez függ az egyéntől is.
Hát nem egy nap!!
Kb egy hét amíg minden kitisztul a cigi után!
A kadmium és a kátrány ürül a leglassabban.
A kátrány kb 3 nap a kadmium meg még több..
Rosszul látjátok a kérdést.
Emberünk 13-14 éves, és tüdőszűrésre viszi a suli. És be van szarva, hogy kiderül, hogy bagózik.
Tüdőszűrésen nem nézik, és nem is nézhetik, főleg nem informálhatják a tanárokat, szülőket...
Úgyhogy ne szarj be... :)
xD Nem is lesz semmiféle tüdőszűrés, és egyébként tisztában vagyok azzal, hogy nem mutatja ki. :)
Az igaz, hogy 15 éves vagyok. A kérdést azért tettem fel, mert nem akarom túlzásba vinni a szervezetem roncsolását. Ezért napi 1 doboz helyett heti 1 szálat szívok el.
Ha napi egy toboz helyett napi 1 szálat szívsz akkor le is szokhatnál és sztem így könnyebb is leszoknod (bár nem tom én nem vok dohányos).Persze nem egyik napról a másikra hanem idővel.
Am kb. 1 hét mire teljesen kitisztul de a kátrány lerakodik...egy év alatt 8kg kátrány rakódik le a tüdőben...
hát 100%ig azt olvastam, hogy 15év, amíg olyan lesz, mint egy egyáltalán nem cigizőé...
egyébként, ha csak egy szál akkor, kb egy hét, hónap.. kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!