De mindenből csak pirosat és nemcsípem a drága cigiket szal bond,viceroy:Dmeg piros multi..akkor még tekertet:Dés még sokfélét amit kapok:D
2009. nov. 17. 22:51
25/52 anonim válasza:
jujjj...ez mekkora szar. hát válaszoljon a tököm bazeg:D
f@sz antidohányosok....nagyon szarok vagytok, h ezzel szórakoztok h lepontozzátok a dohányosokat:D nemtom, de agyi szintetek bazeg az a béka segge alatt...tudtátok h a lepontozás a nem hasznos válaszért jár???? az meg hogyéenne már nemhasznos ha valaki dohányzik? a kérdező kérdésére válaszolt....itt nemlehet hazsnos vagy nemhasznos választ adni.
inkább kezdjetek el dohányozni, hátha az hiányzik h feljebb menjen az IQ-tok.
10 percen belül úgyse leszek itt, mert jönnek az antidohányosok és jóóóóóóóóóól lepontoznak....nektek ez a pótcselekvés...:D:D:D
2009. nov. 18. 00:59
26/52 anonim válasza:
Nem mondanám magam aktív dohányosnak. Legutóbb szombaton gyújtottam rá.
2009. nov. 18. 02:32
27/52 anonim válasza:
Istenem te nagyon el vagy tévedve! Milyen logika az, hogy annak az agyával valami baj van aki nem dohányzik? Nem avval van valami baj aki szántszándékkal öli magát? xD Nagyon okos vagy ám... Hát igen, nem sokáig leszel itt, mert azt hiaszed milyen menő dohányozni mert azt csinálja a haverod is esetleg olyan béna vagy hogy ezt csinálod ahelyett hogy megoldanánd a problémáidat. Köszi én nem vagyok ilyen gyáva hogy utánozzam a többieket és nem vagyok olyan béna hogy ne oldjam meg a problémáim, és nem vagyok olyan hülye hogy szándékosan mérgezzem magam. Hát igen, nem sokáig leszel már itt, mert elvisz a rák. De legalábbis büdös leszel, sárgakörmű és undorító módón fogsz minden reggel köpködni meg hörögni (tudom mert mi a családunkban is volt dohányzó)... XD
2009. nov. 18. 09:05
28/52 anonim válasza:
Fél éve leszoktam :)
Előtte mentolos multi.
2009. nov. 18. 09:10
29/52 anonim válasza:
Emberek, rohadtul nem az volt a kérdés, hogy mit gondoltok a dohányzásról, hanem hogy dohányoztok-e. Erre egy sima igen vagy nem a válasz. Aki így válaszol, annak hasznos a válasza. Csak van itt pár majom, aki képtelen felfogni, hogy mire való a pontozás. És ők tartják magukat értelmesebbnek... Szép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!