Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha leszoktam a dohányzásról...

Ha leszoktam a dohányzásról attól még vízipipázhatok?

Figyelt kérdés
Leszoktam a dohányzásról, de meghívtak vízipipázni én meg nem akarok menni. A dohányzás és a vízipipázást összelehet kötni vagy két külön dolog?
2013. nov. 9. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Ismerek egy srácot, aki él hal a vizipipáért. Viszont a srácot a világból ki lehet üldözni a cigivel.
2013. nov. 9. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettőben dohány van, ami nikotinfüggőséget okoz. Ha leszoksz a cigiről, de vizipipázol, attól még ugyanúgy dohányos vagy.
2013. nov. 9. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
én 5,5 éve szoktam le a cigiröl. azóta egy slukkkot sem szivtam, viszont vizipipázni néha szoktam. pár havonta, fél évente. Ettöl még nem jut eszembe hogy rá kéne gyujtanom cigire. A kettő tök más.
2013. nov. 9. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem köze nincs a 2 dolognak egymáshoz, max. annyi, hogy mind 2-ben dohány van (bár lehet a VP-hez használni köveket is, ami nem számít dohánynak). A haverom sokat vízipipázik, viszont véletlenül sem cigizne. Szóval nyugodtan menj el pipázni.
2013. nov. 9. 18:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket, nem mentem el. :D
2013. nov. 9. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
A vízipipázás sem teljesen ártalmatlan. Magánügye mindenkinek, hogy hogyan dohányzik, viszont #4-esnek üzenem, hogy ezt sem kell úgy beállítani, mintha pusztán hegyi levegőről beszélnénk.
2013. nov. 10. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem állítottam be hegyi levegőnek, nem tudom hol olvastad... :)
2013. nov. 10. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
# 7 - Látom vágod az átvitt értelmezést ;).
2013. nov. 10. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát de elmész, csak nem pipázol :D én is ezt csinálom mióta nem dohányzom, elmegyek, de nem pipázok, iszok egy sört vagy egy kávét, és jól érzem magam :D
2013. nov. 11. 22:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó - Igazad van, erre nem is gondoltam. :D
2013. nov. 12. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!