Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek csökkent a dohányo...

Szerintetek csökkent a dohányosok száma, mióta csak a nemzeti dohányboltokban lehet cigit venni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%
Francokat nem voltam rászokva, 13 évig szívtam, rengeteg keserves, kudarcba fulladt leszokási kísérlettel a hátam mögött. Azt gondolom, hogy ha az ember megérti a dohányzás pszichikai hátterének az abszurditását (ehhez érdemes Allen Carr-t olvasni), akkor sikerülni fog abbahagyni. Ennek meg kell érnie az emberben. Tényleg egy agymosás az egész cigizési jelenség és ha ezt megérted, akkor tényleg nevetségesnek fog tűnni, amint látod, hogy korábban az értékes idődet és pénzedet arra fecsérelted, hogy leültél és töltötted a bagódat vagy horror áron vetted a bagóboltban ahelyett, hogy elmentél volna az árából megnézni egy jó filmet vagy vettél volna egy új ruhát. Nem piszkálódni szerettem volna, elnézést, ha félreérthető volt.
2013. okt. 30. 00:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem is van ismerősöm,aki idős korában, anyagi megfontolásból szokott le a cigiről (pár éve). Pedig előtte rendszeresen szívta.
2013. okt. 30. 08:36
 13/14 anonim válasza:

Nem

Itt vidéken vesznek nagyobb adagokat egyesek, és azt árulgatják..

Kiskorúaknak is

2013. okt. 30. 14:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam.. és biztos van rajtuk egy kis dohányboltos kitűző:)
2013. okt. 30. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!