Dohányosok! Ez mitől lehet? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Nagyon zsibbad reggelenként a karom, kezem, kézfejem. Ez valami rossz előjel? Beteg leszek? Mit szedjek rá? Magnéziumot?
32N
2013. okt. 29. 06:32
2/7 anonim válasza:
Legvalószínűbb,hogy nyaki gerinc problémád van. Meszesedés vagy elmozdulás nyomja azokat az idegszálakat,amik a karodba futnak. Menj el háziorvoshoz,ha szükséges beutal reumatológiára.
3/7 anonim válasza:
Semmi gond, csak egy kis érszűkület! Lehet még úgy 5-6 éved az infarktusig ha nem változtatsz! (Persze tudom az az általános tévhit, hogy nők nem kapnak infarktust, de a Tagore sétányon találkoztam sok 40 körüli nővel, aki épp túl volt az elsőn!) Én is dolgoztam 30 évet az első infarktusomon. :(
4/7 anonim válasza:
Érdekes infarktus lenne,ha reggelenként zsibbadna a bal kezed! Még érszűkületre sem kéne gondolni ez alapján.
5/7 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok de nekem nem csak reggelente hanem spontán egész nap van hogy éjjel is utána olvastam a tüdőráknak és bizony ez az egyik jele is lehet egy orvossal konzultálj mert ez nem játék,mondom én aki szintén nem ment el orvoshoz de nekem sajnos nincs pénzem kiváltani a gyógyszereket....
6/7 anonim válasza:
"Érdekes infarktus lenne,ha reggelenként zsibbadna a bal kezed!"
Nem ez az infarktus, csak az érszűkület (mint írtam is), ráadásul az is hülyeség, hogy infarktusnál fáj a bal kéz! Nekem se fájt a kezem, viszont zsibbadt korábban, aztán néha a jobb is, később már a lábaim is, de csak pár évre rá jött az infarktus! A dohányzástól nem csak itt-ott szűkülnek az erek, hanem mindenütt, de a perifériákon előbb jelentkezik a hatása!
7/7 anonim válasza:
Csak reggelenként zsibbad? Nekem is nyaki gerincsérv miatt zsibbadt a kezem,meg akarták műteni,de hál Isten spéci gyógytornával helyrejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!