Fél év cigizéstöl lehet már valaki rákos?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 17:25
11/14 anonim válasza:
Káros mindenképpen,pl. apámnál akkor jött elő irgalmatlan sok betegség,miután lerakta a cigit....nem akarom részletezni mik,mert még nekem is fájna leírni.
12/14 anonim válasza:
Apám 39 éves korában halt meg tüdőrákban. Én huszonévig szívtam (a végén napi 2,5 dobozzal), de már 22 éve abbahagytam. A tüdőmmel nincs gond, csak a lábaim visszeresek a sok bagótól.
13/14 anonim válasza:
A mamám 28 évig dohányzott, és semmi. 2 éve tette le, makkegészséges. :D
Másik véglet: Valaki életében nem cigarettázott, és hopp, tüdőrákja lett.
Jó, persze fél év az semmi, kitisztul, ha leteszed, szinte semmi esély rá, még ha hajlamos is vagy. Nem így kell felfogni a dohányzást, hogy közvetlenül attól tüdőrákod lesz. Akkor is lehet, ha nem dohányzol, látod... Persze ez nem azt jelenti, hogy dohányozz nyugodtan, a cigiben még a tüdőrák esélye a legkevesebb.. Okoz az mást is. Tedd le, nincs is jó íze, nem lesz király kedved tőle, nem felejtesz tőle, és hiába nyugtat, utána ugyanolyan ideges leszel, ha az vagy.
Egy volt dohányos.
14/14 csizia válasza:
Baromság, hogy a cigitől leszel rákos. Attól leszel rákos ha sokat stresszelsz, idegeskedsz. Nem tudod hol a helyed ebben a nagy világban el vagy veszve és azért dohányzol. Ha azért dohányzol mert úgy érzed te vagy Tony montana tuti nem leszel rákos. Szóval nem mind1, hogy a cigit idegből, esetleg azért mert felpörgeted magad és a társaság miatt (mondandó közti szünet)vagy egész egyszerűen élvezetból feelingből szívod. Ha minden egyes slukkot kiélvezel és nem érzed magad utána roszabbul akkor tuti nem lesz tőle semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!