Miért utáltam meg a dohányzást?
Évekig dohányoztam, kisebb-nagyobb (tehát sokszor pár hónapos, fél éves) szünetekkel (de amikor dohányoztam, akkor ugyanígy hónapokig, néha 1-2 évig rendszeresen, bár nem szívtam sokat). Végig élvezeti cikk volt a cigi, nem igazán függőség. Szerettem a füstjét, ízét, próbálgatni a márkákat... stb.
Idén nyáron az augusztusi nagy melegben nem esett jól, így letettem megint. Aztán szeptember végén megkívántam, megvettem egy kedvencemet, és egy szálat sem tudtam végigszívni. Rosszul esik, sz.ar íze van, büdös. Most itt van az asztalomon egy doboz megkezdve, amiből kb 4 szál hiányzik. Miért utáltam meg valamit, ami addig tényleg csak mint élvezeti cikk volt jelen az életemben? oO Veletek volt ilyen? Persze nem bánom, mert tudom, hogy nem egészséges dolog. Csak fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!