Van itt olyan, aki a trafikmutyi miatt hagyja abba a dohányzást?
Én csak csökkentem mert teljesen leszokni úgysem tudok ameddig fejben el nem dől.
Egyik ismerősömnek is lesz trafikja az ő városukba egy Fideszes 3 jogot kapott rá és egyiket haveromnak adja aki rokona de nem fideszes. Maximum nála fogok cigit venni mert ő megérdemli, de a többi nem.
De már egyre erősebben agyalok rajta hogy eldobom a cigit, egészségtelen, büdös, íze jó, nekem de igazából az is rossz. Meg drága és pár héten belül mégdrágább lesz.
Vettem már e-cigit még régebben de azt olvastam róla akkor hogy egyáltalán nem káros aztán pár hónap múlva meg azt hogy károsabb mint a normál cigi a vegyi anyagok miatt.
Én inkább abbahagyom az egészet úgy ahogy van, ha füst kell akkor meggyújtok egy gyertyát, elfújom és azt szívom be, ennyi erővel....
Én sem gyújtok rá a mai naptól. Tegnap még elszívtam néhányat, de mától vége.
Részben a trafikmutyi miatt, részben a várható árnövekedés miatt, illetve azért, mert egy kórházban dolgozom ahol tüdőrákosokat kezelnek, és rendkívül ijesztő, amikor valaki 1990 után született és tüdőrákos. Sajnos egyre több az ilyen fiatal beteg.
Kitartást kívánok mindenkinek, aki leszokással próbálkozik! Biztos lesznek nehéz napok... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!