Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy tudják titkolni a dohányz...

Hogy tudják titkolni a dohányzást családtagok előtt?

Figyelt kérdés

Sokszor mesélik hogy otthon nem is tudják, hogy cigiznek.

De ezt hogy csinálják?

Jó, nem gyújtanak rá a vacsora asztalnál, de akkor is...

Azért érződik az emberen, hogy dohányzott.

Azt mondják, nem gyújtanak rá, ha meg kérdik a füst szagot, akkor a többiek cigiztek, miközben ott v olt.

Hogy lehet ezt titkolni?

És ha elmennek közösen nyaralni, akkor 1 hétre nem gyújt rá az ember?

2013. máj. 29. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán!

Én is cigiztem diákként, tinikoromban sunyiban.

Szabad levegőn gyújtottam rá, nem füstöltem, mint a gyárkémény, csak néhány szál cigi egy nap, a levegőn kiszellőzött, így nem érzett a ruhán vagy a hajon.

Többször volt, hogy mikor leszálltam a buszról, akkor beültünk a buszmegállóban barátokkal meginni egy üdítőt, amiért soha nem szóltak és ott még régen bizony elég sokan dohányoztak, így ha meg is érezték rajtam, elmondtam, hogy hol voltam, így nem volt kérdés. Vagy ahogy írtad, valaki más cigizett. Vagy egy szórakozóhelyen megint csak sok dohányos ember volt, ott aki nem cigizett, az is úgy ment haza, mintha cigizett volna.

De amúgy sem álltak neki szagolgatni, szóval ennyi.

És aki sunyiban cigizik, az kibírja, hogy olyan helyen, ahol lebukhat, ne gyújtson rá.:)

De ez már régen volt. Amúgy 19 évesen derült ki a családom előtt nyilvánosan, hogy cigizem, de azóta már le is szoktam évek óta. Felesleges is volt szívni így felnőtten, érettebben gondolkozva.:)

2013. máj. 29. 16:32
 2/5 anonim válasza:
100%
nekem cigiznek a barátaim, szüleim tudják róluk, csak rólam nem. a szagot általában rájuk fogom, viszont ha nincsenek velem, akkor elbújok a kertben, elmegyek sétálni, és mindig van nálam rágó meg parfüm. vagy esetleg csak akkor gyújtok rá, amíg nincsenek itthon. meglehet oldani. :D
2013. máj. 29. 16:37
 3/5 Kinga1995 ***** válasza:
100%

12-13 évesen kezdtük próbálgatni, titkoltam is jó ideig, napi 1-5 szálat nem nehéz. Rágyújtottunk pár bnõmmel suli elõtt meg utàn, nem is szívtunk sokat (volt, hogy hárman-négyen egy szálat), aztán rágó, parfüm.

Esetleg délután elmentünk vhova elszívtunk 1-2 szálat, rágó, spré. Anya vagy a nõvérem se vette észre, hogy 12 vagy 13 szál volt-e lefekvés elõtt a dobozban+ugye anya soká dolgozott, este ért haza, addigra már százszor kiment a szaga, plusz õ is dohányzik, nõvérem is, semmit nem vett észre.

A nõvérem is úgy tudta meg, hogy tõle loptam ált a cigit és feltûnt neki. De rendes volt, falazott nekem meg minden.

Rendes cigizèst, igazi rászokást viszont nem lehet titkolni (fél doboz+), nyolcadik utáni nyáron rászoktam, õsszel le is buktam. nõvérem is így volt

2013. máj. 30. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű :)

Reggel suli előtt egyet, de annak a szaga pár perc alatt elmegy mert járkálunk, bandázunk suli előtt, aztán amikor vége akkor is egyet, amíg várjuk a buszt, addigra annak a szaga is kimegy, meg rá lehet fogni hogy "haver volt".

Lefekvés előtt is egyet erkélyen, szóval napi 3 szál :)

Már jó ideje így csináljuk :)

2013. jún. 16. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ja és nyaraláson bizony muszáj kibírni...de ha hazaérünk, első dolgom elszívni egyet.
2013. jún. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!