Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem jön füst a számon...

Miért nem jön füst a számon ki, ha cigizek?

Figyelt kérdés
Úgy értem jön, de nagyon kevés, sok embernek meg mint a gyárkémény úgy jön ki. Hiába szívok nagyot, kicsit, ugyan az. Látta valaki az X Aktákat? Ott van egy csávó aki mindig bagózik (bagósnak is hívják, vagy cigarettás), na annak aztán úgy jön a száján mint a füstgép, de nem konkrétan rá gondoltam, csak... érdekes. (arany malboro-t szoktam, de szerintem ez nem számít)

2013. okt. 19. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendesen letüdőződ?
2013. okt. 19. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
aha. Mind a kétféle módszert próbáltam, amikor a szádba szívod, és aztán szívod le, meg amikor egyenesen csak leszívod, de ugyan az :/ (Ezt a kérdést nem problémaként tettem fel, csak pusztán nem értem :D )
2013. okt. 19. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést időnként mindig felteszi valaki xD

nyugodjatok meg amúgy, ez nem azt jelenti, hogy valamilyen másétól eltérő belső felépítésetek van, hanem egyszerűen számít az, hogy valaki HOGYAN szívja a cigit

hallottál a különböző szívási technikákról ? mindenki másképp csinálja

röviden viszont csak annyit, hogy minél erősebben szívod a cigit ( tehát egy szíváskor minél többet és erősebbet szívsz belőle ), annál több füst keletkezik

ismerek én is olyanokat, akik úgy szippantják, mintha szipókát szívnának, az ő szájukból nyilván nem jön annyi füst, mint egy olyanéból, aki emberesen beleszív a cigijébe és utána úgy engedi ki a füstöt, mint egy sárkány - de ehhez erőből kell szívni

2013. okt. 20. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Na, akkor most formálj egy lyukat a mutató-és hüvelykujjadból. Megvan? Tedd a szemed elé, és nézz át rajta. Most nyújtsd ki a karod, és úgy nézz át rajta.

A saját füstödből nem látod mindet, hiszen, ahol véknyabb, ott simán átlátsz rajta. Ha másnak a füsjtét nézed, ott minden molekulányi füstöt látsz, azért tűnik többnek.

2013. nov. 4. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!