Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigizek, de alig jön ki füst...

Cigizek, de alig jön ki füst a számon! Miért van ez?

Figyelt kérdés
Ugyan olyat, annyit és ugyan úgy szívok mint a többiek, de zárt helyen szinte nem is jön ki belőlem füst letüdőzés után. Aggódok, szerintetek miért lehet ez??
2010. febr. 16. 22:55
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Valahol szelelsz?
2010. febr. 16. 23:04
 2/16 anonim ***** válasza:
ha tovább tartod lent akkor több "szívódik fel". próbáld meg, hogy csak pöfékeled, akkor majd meglátod, hogy van a ciginek füstje vagy nincs. (megjegyezném, hogy az ilyen ultralight 1mg-os cigik nem füstölnek annyira, mint mondjuk egy tigrisszofi)
2010. febr. 16. 23:11
 3/16 A kérdező kommentje:

kék viceroyt szívok, és már próbáltam is másokkal, hogy ugyan addig tartom bent mint ők, nekik jött is ki, nekem meg nem...

terheléses asztmám van, de nem tudom ez számít-e ebben, mert pl a vizipipa füstje ugyan úgy jön belőlem.

a szelelőset nem igazán értem.

2010. febr. 16. 23:41
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

1. Kék viceroy-t NE szívj.

2. Ha asztmád van, akkor SEMMIT se szívj (vízipipán kívül).

3. Vásárolj humorérzéket.

2010. febr. 16. 23:45
 5/16 A kérdező kommentje:

1. miért is ne?

2. mondom hogy terheléses.

3. neke dlefogadom van fölösleges eladó, mennyiért adod?

2010. febr. 16. 23:58
 6/16 anonim ***** válasza:

23:11 vagyok

kék viceroy elég szenny egy cigaretta. próbálkozz vmi márkásabb fajtával (pall mall, camel, marlboro) azok füstölnek is és az ízük sem szar :)

2010. febr. 17. 08:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem rajtam múlik, hanem ezt nagyon olcsó és könnyen be tudom szerezni. Mostanában már inkább sárga bond, de a füst-kérdés még mindig zavar. Ha kint, szabad levegőn dohányzok akkor rendes mennyiségben fújom ki a füstöt (bár lehet, csak a hideg miatt, amikor amúgy is látszik a lehelletem) de amikor zárt helyen vagyok csak nagyon keveset tudok kifújni, pedig normálisan szívom, tényleg ahogy kell. Nem lehet valami tüdő-baj, vagy ilyesmi? Ez esetben azonnal letenném a cigit, hisz nem vagyok függő, csak alkalmi dohányos.
2010. febr. 17. 10:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Hideg van ember.

Hidegben jobban látszik a füst.

Ha lépcsőházba vagyok, akkor nekem is alig látszik a füst.

Bizonyára a többiek máshogy szívják, nagyobbat, és a szájukban is marad tömény füst.

2010. febr. 17. 17:49
 9/16 anonim ***** válasza:
haver viceroyt felejtsd el. HULLADÉK! Inkább Pall Mall vagy Multi vagy valami márkásabb... De ha ezekre sajnálsz plusz 1 százast, akkor ajánlom a Bondot. Az íze is sokkal jobb és ugyanannyi. ^^,
2010. febr. 17. 21:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem gyújtottad meg?
2010. febr. 17. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!