Cigizek, de alig jön ki füst a számon! Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ugyan olyat, annyit és ugyan úgy szívok mint a többiek, de zárt helyen szinte nem is jön ki belőlem füst letüdőzés után. Aggódok, szerintetek miért lehet ez??2010. febr. 16. 22:55
11/16 A kérdező kommentje:
ha veszek, akkor sárga bondot veszek, csak a viceroyt ingyen kapom :)
köszönöm a válaszokat
2010. febr. 17. 23:19
12/16 anonim válasza:
1. mert szemét
2. teljesen lényegtelen
3. neked jutányosan, ha eldobod ezt a sz.rt
13/16 anonim válasza:
zärt helysegben mindig is kevesebbb fust jon :) ne aggodj. en pl. 4 eve cigizk, de lakasba, meg zart helysegbe utalok :) nincs veled semmi baj :D
15/16 anonim válasza:
Honnan van ingyen viceroy? :D :))
16/16 anonim válasza:
ha engem viceroy-jal kínálnának egyáltalán nem tudnám elfogadni mert sztem az egy nagy darab szar. ha már szívsz próbálj kicsit minőségibb cigit szívni
a kék bond 550,egyszer próbálj meg összedobni rá ennyit és vegyél egy dobozzal
egyébként néha nekem is alig jön ki füst,de akkor azért mert nem szívok bele rendesen, ne csak belecuppogj hanem szívd,és akkor jün majd füst:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!