Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy doboz cigaretta mennyire...

Egy doboz cigaretta mennyire káros?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni a cigit, de titokba tehát nem akarok dohányzó haveroktól kérni egy szálat. Így gondoltam megkérek egy idegen felnőttet egy dohánybolt előtt, hogy vegye meg és akkor megtarthatja a visszajárót (hallottam, hogy sokan így veszik). Nem akarok rászokni (tudom mindenki ezt mondja), de van olyan akaraterőm, hogy ne szokjak rá és később pénzem se lenne rá stb. Szóval ha megvetetem valakivel és kipróbálom akkor az elég lenne de ha már annyit fizettem érte akkor nem akarom kidobni, tehát elszívnék egy dobozzal (persze nem egy nap alatt :D) Ez mennyire káros? És mit csináljak, hogy ne lehessen érezni rajtam? Előre is köszi. 14f

2013. okt. 17. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne gondold hogy egy száltól nem lehet rászokni,mindenki az első szállal kezdi!
2013. nov. 4. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:
2013. nov. 4. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne egyedul probald ki. Ha rosszul leszel tole, nem lesz aki segitsen.
2013. nov. 5. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!