ki vitatkozott? nem tehetek róla hogy az hogy megállsz a növésbe az egy nagy hülyeség.. akkor kb minden ismerösöm liliputi lenne de sebaj te bújd inkánn a könyvedet.. aporpó iszol kólát vagy teát vagy kávét? nem? vagy de? mert ha igen úgyanolyan drog? gondolom te inni se szoktál soha se mert abba is meghalsz akkor dugd fel magadnak a biórépát inkább na szia:D:D
2009. nov. 10. 21:38
12/19 anonim válasza:
Azért szerintem inkább nézz utána vagy kérdezz meg egy orvost, mert igenis igaz, hogy megállnak a növésben a dohányzó fiatalok. Most én is dobálózhatnék azzal, hogy nekem meg az összes ismerősöm megállt a növésben, azonnal miután elkezdte a cigit, de ilyesmivel érvelni hülyeség, mert mindenre lehet példát találni. Nézz utána orvosi szempontól is, és rájössz mekkora hülyeséget mondtál.
2009. nov. 10. 22:16
13/19 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom nekem az a biztos amit átéltem azt tudom hogy olyan 160 cm voltam mikor elkeztem cigizni ugy hogy nem csak néha-néha és mostmeg 178 vagyok és még nővök és még úgyanilyen ismerösőm van több 100 , és egyik se 150-60 centis. De csak azt nem értem hogy ezt honnan tudják , 11éves gyerekeket elkezdenek cigiztetni és megnézik hogy nőtt-e 20 éves koráig? Mert szerintem ez lenne a biztos de úgye ez meg nem emberbarát eljárás lenne :-)
2009. nov. 10. 22:22
14/19 anonim válasza:
Teljes mértékben elítélem a szülőket, én pl vennék neki 5 dobboz vörös prilukit, vagy valami hasonló kaliberű erős cigarettát, és azt mondanám addig nem áll fel a székről amíg az összeset el nem szívta(megszakítás nélkül). Az első doboz után könyörögni fog, hogy ne kelljen elszívni és megígéri, hogy soha többé nem gyújt rá.
Amúgy saját példámból kiindulva kétlem, hogy megáll a gyermek a növekedésben. Én 12 éves korom óta dohányzom(nem vagyok rá büszke)(nem napi egy dobozzal) és 180 centire megnőttem, tehát kétlem, hogy megállítaná a növekedést.
2009. nov. 11. 07:56
15/19 anonim válasza:
NEM ÁLL MEG A NÖVEKEDÉSBEN aki cigarettázik. Biosz szakos egyetemi hallgató vagyok és érdekes módon ott sohasem tanítottak ilyet, sőt az orvosom is valahogy elfelejtette említeni. És miért?? Mert nem igaz. Ritka esetek biztosan vannak de túlnyomórészt csak antidohánykampány.. Gyerek korom óta szívom még is 20 centivel magasabbra nőttem, mint anyám (lány vagyok szóval az ő magasságát örököltem volna). Érdekes véletlen nemde?
A kérdezőnek: Pofozd fel, ítéld szobafogságra vagy csinálj vele valamit a helyett hogy itt teszel fel buta kérdéseket. Úgy is csak a még butább antidohányosok helyeselnek akik vannak jó páran így tudják butítani a népet ezerrel..
2009. nov. 11. 10:33
16/19 anonim válasza:
azért vagy magasabb mert apád génjeit örökölted..
2009. nov. 11. 13:48
17/19 anonim válasza:
szerintem ez akkora baromság. anya 160 apám 175 én mégis 19 évesen 150cm vagyok. piszok rossz érzés és tudom magasabb már sosem leszek és ti írtó magas emberek átnéztek az ekkorákon mint én vagyok. a 13 éves gyerek rengeteget nőhet még, én speciel 4 évig hordtam ugyanazt a cipőt....
véleményed szerint két éve akkora vagy minden hónapban leméred? az én ruhám is füstszagú, mégsem cigizek. na erről ennyit. ja és a suliban is elmondták kismilliószor hogy milyen ártalmas azt mégsem mondták hogy nem nősz meg tőle.
2009. nov. 12. 16:31
18/19 anonim válasza:
Hajszálpontosan ugyan akkora vagyok, mint apám. Akkor a dohányzástól hogy a rákba mentem volna össze??
2009. nov. 12. 18:52
19/19 anonim válasza:
szerintem nem igaz.. én 3 éve vagyis 14 éves koromban kezdtem cigizni, és azóta simán nöttem 20-25 centit.. szoval szerintem hülyeség.. de jobb ha megpróbálod leszoktatni, mert már én sem tudok:( próbáltam:( 17/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!