Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 13 éves fiam lehet, hogy a...

13 éves fiam lehet, hogy a cigitől nem nől?

Figyelt kérdés

az igaz hogy a cigitől meglehet állni a növésben??

mert a 13éves fiam már 2éve 150centi

2009. nov. 10. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Igen, igaz. Cigitől akár meg is állhat a növekedés...

Le kéne szoknia róla mihamarább, mert felnőttkorába is csak 150cm marad!

2009. nov. 10. 21:00
 2/19 anonim ***** válasza:
41%

Biztos, hogy dohányzik?

Amúgy igaz, dohányzás mellett nem nő az ember.

2009. nov. 10. 21:03
 3/19 anonim válasza:
80%

egy 13évesnek minek kell dohányozni??nem értem ezeket a szülöket...kicsit jobban kellene rá figyelni és most ez nem fordult volna elö.

13éves kis taknysosnak minek cigi?könyörgöm h naddzoljon a többi elööt h mekkora arc??

szánalom

2009. nov. 10. 21:03
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Ehhe mehet majd a csillag születik xy-ba és majd ő is csinálhat ilyen mutatványokat :D megvan az előnye ha kicsi marad
2009. nov. 10. 21:04
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Én nem a gyereket ítélem el, hanem a h@lye anyját meg apját akik hagyják. Ezek nem is szülők!!!Te vagy szánalmas nem a gyereked! Szégyeld magad gusztustalan vagy! Nekem lesülne a bőr a p@fámról ha ilyet írtam volna ki kérdésnek!
2009. nov. 10. 21:07
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem akár meg is állhat hanem minden esetben MEGÁLL a növésben, de semmi gáz lesz amúgy is rengeteg selejt a köv generációban.
2009. nov. 10. 21:09
 7/19 anonim ***** válasza:
36%

A fiad dohányzik vagy te? Mert lehet, hogy a kérdező úgy értette, hogy a dohányfüsttől amit mondjuk ő szív otthon bent a lakásban. Amúgy én 2éve dohányzom és ezalatt 5centit nőttem, szóval szerintem nem mindenki áll meg a növésben.

Tudod, hogy cigizik vagy csak gyanakodsz rá? Mert ha tudod, hogy a fiad ennyi idősen dohányzik hát ahhoz csak gratulálni tudok.

20/L

2009. nov. 10. 21:12
 8/19 anonim ***** válasza:
38%

minden esetbe megáll a növésbe? akkor miért nem minden dohányzó ember 150-60 centi ha?:D én 14 éves korom óta cigizek és mégis megnőttem 178 centire apám 176 szóval kb reális :D van biztos benne valami hogy megállhat növekedésbe de a növés minden gyereknél más lehet ő a 16 éves korába elkezd majd nyúlni és megse lehet állítani..ez kb olyan minthogy aki pofákat vág az úgy marad:D

amúgy nem értem miért a szülő lenne a hibás , meg attól hogy valaki cigizik lehet még normális ember szerintem de attól ha dugiba kell neki mindig cigiznie akkor viszont bizalmat ne várjál szerintem :-)

én 17 éves vagyok anya engedi és igy sokkal kevesebbet is cigizek mintha nem tudná, mert akkor úgye megveszia cigijét és fél hazavinni hát bepumpálja akkor gyorsan..igy meg megveszi és tanulja meg beosztani még hasznára is vállhat.. na de ez az én személyes véleményem :D

2009. nov. 10. 21:15
 9/19 A kérdező kommentje:
csak gyanakszom rá...mert néha füstszagú a pulóvere!
2009. nov. 10. 21:19
 10/19 anonim ***** válasza:
52%

ma 21:15

Tanulj biológiát, legfőképp a hormonrendszert nézd át aztán utánna vitatkozz!!!

Plusz ne hasonlítsd össze a régi dohányokat a maiakkal!

Az aromák világában szerinted minden eredeti?

Hol termelnek dohányt európában?

Én még nem láttam dohányföldet pedig pár helyen jártam és a nagyapám dohánytermelő volt!

A dohányzás függőség!!!

Büszke lehetsz rá hogy egy akaratgyenge xar vagy mondhatni drogos..

2009. nov. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!